Bikinik, minik, popsik és cicik
Címlap / Szépség-Egészség / Bikinik, minik, popsik és cicik

Bikinik, minik, popsik és cicik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha nyár, akkor bikini! Igen ám, de mit tegyen az ember lánya, ha dögösen akar kinézni? Ha van itt-ott egy kis banyaháj, vagy ha túl kicsi a cici és túl nagy a hátsó? Esetleg fordítva?Bújjunk el egy fűzfa alá, és ápoljuk régóta meglévő önbizalomhiányunkat? Inkább nézzük a HarmoNet trükkjeit!  

Tavaly nyáron felhívott a barátnőm, mielőtt jött hozzám vendégségbe a nyaralómba. 30 kilót fogyott - még ugyanennyi hátra volt. Azzal a hírrel hívott, hogy: - Képzeld, vettem egy bikinit, és abban jövök! 
Nagyon büszke voltam rá (ö is magára) - és arra, hogy végre elfogadja magát annak, aki valójában. Halad a célja felé, és bár a teste nem egy magazin címlapjára való, de valódi, a korának megfelelő és szép ahogy van.



Nagy cicik – diszkréten csinik!

Aki bővében van kebelnek, ne dugdossa a ciciket, inkább terelje oda a kíváncsi szemek figyelmét egy formás, jól ölelő melltartóval. Kerülje a nagy mintákat, a legjobb, ha a nyár trendszíneiben, például sárgában, de önmagukban mintás, vagy teljesen egyszínű felsőt keres. Ha a popsi is vaskosabb, egyszerűen tekerjen maga köré egy csinos strandkendőt, ha azonban az altájakon van inkább a mutogatni való, legjobb, ha a bugyi ámulatba ejtő, különleges darab. Nem fontos, hogy a bikini két része azonos duó tagja legyen, bátran lehetünk merészebbek is! Szép, ha az alsó mérete kiegyenlíti a felső „terjedelmet”. A mell alatt, középen megköthető felsők nagyon csinosak lehetnek.

Pici a cici – nagy az önbizalom!

A divat trend egyre inkább a kis cicijű, fiús lányokat keresi, így eljött a te időd! A nagy mintás bikini erősít, de a legbiztosabb ha egy kissé tömött felsőt készít magának az akit ez a dolog kifejezetten zavar. A különleges bugyik - masnival, övvel, kötővel megbolondítottak – sokkal izgalmasabbá teszik az egész komplét. A pici cicire a legjobb "gyógyír": a merevítős, push-up bikinifelső.

Fenékben erősebb?

A popsik nem túl vonzóak, ha lóg rajtuk a háj, vagy ha narancsbőrösek. Vegyél inkább starndkendőt, vagy egy mini fazonú, hosszított bikini alsót. Ha a lábaid túl rövidek, akkor pedig a hosszú strandkendő lehet a te megoldásod, és az, ha a melltartóra helyezed a hangsúlyt.


Fiús popsi

A fodrok a csípőn, és a tangás vagy madzag fazon igazán neked való. Ha a bőröd szép, bátran ki is emelheted. A túl széles kiálló csípőcsontot kiválóan fedi egy alul szélesebb kötő, vagy egy jól pozícionált fodor.



Ne feledd:  a strandon igazi emberek vannak

Nem modellek, nem kirakati babák - olyan emberek, mint te, én meg a barátaid. És ők sokféleségükben szépek. Kinek gyorsan leég a bőre, kinek már májusra csokibarna mindene, kinek kifakulós, kinek napra érzékeny a haja, van aki szeplős, van aki napimádó, vagy fényérzékeny. Mindenkinek jár a neki legjobb pihenés - szeressük úgy egymást, hogy elogadjuk a többiek egyediségét. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10143 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x