A Szépség Világnapja
Címlap / Szépség-Egészség / A Szépség Világnapja

A Szépség Világnapja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Érdekességek, különlegességek október 14-én, a Thália színházban: A Szépségek Díját az esti Gálán szereplõ, Miss Írisz választás döntõsei ítélik oda. A Dália virágkötészeti versenyen némely munka mûvészi alkotásnak is minõsül. Kövi Szabolcs koncertjére balerina táncol, csodálatos vetített háttérben.Utánna Sirin hatánc-show 

A Szépség Világnapja
Érdekességek, különlegességek október 14-én, a Thália színházban:
A Dália virágkötészeti verseny remekmûveit érdemes lefényképezni, és albumba, ajándékhoz fotoillusztrációnak alkalmazni! Némely munka mûvészi alkotásnak is minõsül. A Mozart zenére elkészített virágkompozíciók zenélnek is éjfélkor, akinek füle van rá, meghallja!

A Szépségek Díját az esti Gálán szereplõ, Miss Írisz választás döntõsei ítélik oda: arany, ezüst és bronz medállal díszített ékszerdobozt és oklevelet kapnak a gyõztesek.


A Miss Írisz választás 0. tourja 19.30-kor kezdõdik: a Rulettverseny. 100 zsetont kap mindenki, és minden körben a tétkészlet egy ötödét fel kell tenni. A sorrend döntõ lehet akkor, ha az élen holtverseny alakulna ki. A zsûri elnöke Fortuna, istennõ, aki ugyancsak október 14-én ünnepli a névenpját.
Minden Szépség üzen a nagyvilágnak! Egy mondatos elmés, kedves, szép, játékos üzenetel kezdik a lányok a Miss Írisz választás 1. tourját.


A Vivace mazsorettek fogják a Szépségek kezét: õk vezetik fel a színpadra, majd pedig le onnan a lányokat. A Vivace mazsorettek magyar bajnokságokat nyertek ebben az évben, az egyik legnépszerûbb mazsorettcsoport az országban. Tagjaik fõiskolások, táncosok, tornászok.


Az ezotéria fuvolamûvészének tartott Kövi Szabolcs koncertjére balerina táncol, csodálatos vetített háttérben. Akik a szép zenére relaxálnak, "alfába" jutnak, és amit elképzelnek a párkapcsolatukban: megvalósul! Legyen szép és jó mindenkinek a fantáziája!


A Sirin hatánc-show különlegessége, hogy mindenkit ámulatba ejt. A produkciórl lelkendezve szólt a kuwiti emír is, mondván: ilyet még õ sem látott, ahol a hastánc szinte világszínvonalon van.


Szinte mindenki kedvence az az indián együttes, amelyikkel munka után lehet találkozni az aluljárókban. Zenéjük egyrészt autentikus Közé-Amerika indiánjaitól származik, másrészt jólismert világsláger.


A Miss Írisz választás 2. tourja már most szenzációs: fürdõruhában szabadtánc. Van aki hastáncol, lesz hip-hop bajnoknõ, aerobic, jazzbalett, jelmezes tánc. Az egyperces inzertekbõl komplett másor áll össze, csak itt, csak most, csak a kedves közönségnek - és a zsûrinek!
A Moulin Rouge-ról leginkább a luxus mulató jut az emberek eszébe, de egy szenzációs női együttes is létezik ezen a néven. A három színésznő alkotta csapat magyarul ad elő klasszikus slágereket. Hallgatva őket, a néző megtanul táncolni a székében, a páholyában is.
A zsûri létszáma legalább 25 fõ. Ennyi ember csak nem téved abban, ki a legszebb, legkdvesebb, legértelmesebb! A zsûriben szakértõk és amatõrök is lesznek. Többek között Jordánia uralkodolyának testvéröccse, a Miss World Hungary, és még sokan mások.
A Gála háziasszonyai: Urbán Ildikó és Zimány Linda. Ildi képzett játékvezető, énekes, nagyobb partik ismert és kedvelt másorvezetője. Linda többszörös szépségkirálynő, a Miss Alpok Adria, a Miss Hungary, a Miss Balaton címek méltó tulajdonosa. És szenzációsan tud szépségversenyt konferálni.
A Gála után disco, világslágerekre, akik megnyitják a táncot: a Szépségek, és lavinaszerûen felkérik a társaságot: kell egy kis szórakozás!
Éljünk jól, éljünk szépen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3783 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x