Káposztaleves kúra - kifekszel tőle és unalmas!
Címlap / Szépség-Egészség / Káposztaleves kúra - kifekszel tőle és unalmas!

Káposztaleves kúra - kifekszel tőle és unalmas!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A fogyókúrás képosztaleves receptje. Sok éve tartja magát, hogy ez egy remek módja a fogyókúrának. Ám a káposztaleves kúrát a természetgyógyász egyenesen károsnak minősíti. Olvasd el, hogy készül ez a leves!  

A csodaleves receptje
Az alábbiakban változtatás nélkül közreadjuk a káposztaleves elkészítési módját azoknak, akik kedvet éreznek az elkészítésére.

 


Hozzávalók:

 

6 db nagy vöröshagyma,

1-2 kis konzerv paradicsompüré,

1 nagy fej káposzta apróra vágva,
2 db zöldpaprika,
2-3 zellergyökér vagy 6 zellerszár,
1 csomag levespor vagy 3-4 kocka ,
4 db sárgarépa,
petrezselyem, bazsalikom apróra vágva.

Elkészítése: A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, egy nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Adhatunk hozzá worchester szószt is, majd forraljuk fel - ez kb. 10 percig tart. Majd csökkentve a lángot, 20-30 perc alatt lassú tűzön puhára főzzük.
 

A leves hatásai - Szintén változtatás nélkül a leírásban szereplő előnyök felsorolása: 

Annyit ehetünk belőle, amennyit akarunk. A leves nem visz kalóriát a szervezetbe (zsírégető leves), tehát minél többet eszünk belőle, annál többet fogyunk. Bármikor ehetjük, amikor éhesek vagyunk.

Jó-e ez a leves fogyókúrára? 

A természetgyógyász szerint nem. Ugyanis a káposzta túlzott fogyasztása - különösen a negyvenes évek felett, vagy emésztési gondokkal küzdő, túlsúlyos embereknél annyira megterhelheti a szervezetet, hogy nagyobb kárt okozunk a fogyasztásával, mint amit használna. A változatosan készülő zöldséglevesek fogyasztása, bennük olajos magvakkal és hidegen sajtolt növényi olajakkal, azonban aranyat érhet, megfelelő időzítéssel. 5-7 napig fogyasztva, majd szünetet tartva kiválóan regenerálhat egy kifáradt emésztőrdneszert, de hosszabban senki ne terhelje leveskúrával a szervezetét. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 7107 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x