HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-19
Címlap / Szépség-Egészség / Csizmadivat őszre-télre (A legújabb csizmafotókkal)

Csizmadivat őszre-télre (A legújabb csizmafotókkal)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-19

"Rendelt már Ön pizzát? És csizmát?" -halljuk a rádióban és a tv reklámban a meghökkentő kérdést. Hogyan jut eszébe valakinek, hogy az interneten keresztül cipőt is lehet értékesíteni?- kérdezzük Szabó Ferencet, a Cipőexpress Webáruház tulajdonosát.  

 

 

- Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy az internet segítségével minden érdeklődőhöz eljuttassuk kínálatunkat. Másfél évtizede üzemeltetünk cipőboltokat, jelenleg 6 üzlet tartozik hozzánk. A Webáruház ezek választékát teszi elérhetővé bárki számára.

- Az interneten keresztül ma már sok mindent egyszerűen lehet rendelni, de a cipő mégsem DVD, vagy könyv, hiszen azt a vásárlás előtt fel kell próbálni!
- Pontosan ezt kínáljuk: a tőlünk rendelt lábbelit a kedves megrendelő kibonthatja, felpróbálhatja. Kifizetnie csak akkor kell, ha tetszik a cipő, jó a méret és minden szempontból elégedett a kapott áruval. Ekkor a futárnak fizetheti ki a vételárat. Ha nem jó a méret, vagy más okból mégsem kéri, akkor semmilyen fizetnivalója nincs.

- Szállítási költséget sem kell fizetnie?
-Nem, a szállítás az ország bármely pontjára ingyenes, sőt internetes megrendelőink 10% kedvezményt is kapnak a bolti árainkhoz képest. Bátran rendelhetnek tehát több párat, vásárlási kötelezettségük csak arra a lábbelire van, amelyik méretben, színben, formában megfelelő.

- Ez nagyon jól hangzik, de a cipőkkel kapcsolatban óhatatlanul felmerül a reklamáció kérdése is.
- A Webáruház vásárlóit ugyanazok a szavatossági jogok illetik meg, mint a hagyományos üzleteinkben vásárlókat. Ha valamely cipőnkkel kapcsolatban reklamáció merül fel, a vásárlónk költségmentesen visszaküldheti nekünk, amit mi a hiba jellegétől függően megjavíttatunk, vagy ha nem javítható kicserélünk, illetve visszafizetjük a vételárat.

- Sokan az olcsó cipőket keresik, mások pedig bizonyos márkákra vadásznak. Hogyan oldják meg azt, hogy mindkét réteg megtalálja számítását az Önök áruházában?
Nem választom ketté ezt a kérdést, hiszen a nálunk vásárolható valamennyi cipő márkás, és mindegyiket a bolti ár alatt kínáljuk, de ha valaki a jó vételre vadászik, annak javasoljuk a webáruház főlapján hirdetett akcióinkat. Aki pedig bizonyos márkát keres, használhatja a márkák szerinti keresést.

- Én mindig a barátnőmmel megyek cipőt venni ...
Ha megtetszik egy modell, akkor annak képét a webáruházból egyszerűen elküldheti barátnőjének, és kikérheti véleményét. 

- A cipő mellé táska is tartozik. Önöknél kapható?
- Kínálatunkban megtalálja a kiválasztott cipőhöz illő táskát, többféle márkából is választhat.- Elárulja a HarmoNetet olvasó hölgyeknek, hogy milyen lesz az őszi-téli csizmadivat?
- Minden orr- és sarok típust, valamint a visszafogott, klasszikus kis feketétől, az extravagáns türkizkékig minden színt megtalálnak az áruházban. Minden új modellünk egyben divatos is, ám más az érettebb korosztály, más a tinik és gyerekek divatja. Inkább arra bíztatom a hölgyeket, hogy egyéniségükhöz, ruhatárukhoz illő darabokat válasszanak. Érdemes gondolniuk már most a karácsony előtti estélyekre és a Szilveszterre is, és az alkalmi cipők között is körülnézni.

A mellékelt új csizmakollekciót a 2007 - 2008-as őszi téli csizmatrendből válogattuk, de ha több képet szeretne, kattintson át oldalunkra ITT, mert a tetszetős modelleket akár meg is vásárolhatja.

  


- Úgy tűnik, hogy mindenre gondoltak!
- Igyekeztünk úgy kialakítani a rendszert, hogy a megrendelőinknek semmilyen kockázatot ne kelljen vállalni, ha megtetszik egy modell, bátran megrendelhetik, nem érheti kellemetlen meglepetés őket.

Cipő és csizma rendelés: Cipoexpress.hu

(X)
 


 
 
[6003]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x