HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24
Címlap / Szépség-Egészség / A hüvelyfolyás hátterében - Méhszájseb: Félni vagy megijedni? Ismerni!

A hüvelyfolyás hátterében - Méhszájseb: Félni vagy megijedni? Ismerni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24

A méhszáj elváltozása nőknél viszonylag gyakori jelenség. Ezek közül is az egyik leggyakoribb az úgynevezett méhszájseb, amely korunkban igen jellemző betegség. Mi ez és mit tehetsz ellene? 

 

A seb oka
Ennek oka a gyakori, és akár felelőtlen szexuális élet, az évenkénti többszöri szabadvizes fürdőzés, vagy éppen más emberekkel való közös strandolás, a nejlonos alsóruházat miatti befülledés, a tisztátalan mosdók.

Seb vagy sem?

Sajnos ma olyan társadalmi érintkezéseket preferálnuk, amelyekben igen könnyű összeszedni valamilyen fertőzést. Igaz ez különösen, ha valakinek a női tájékon viszonylag kevés védőbaktériuma van. A méhszájseb tulajdonképpen nem seb. Ez a csodálatos szerv képes sérülni, de nem a megszokott módon sebesedik. A méhszájseb tulajdonképpen egy védőhám hiány, ezáltal egy vérbő, vékony hengerhám kitüremkedést hoz létre. Ez a védősejtekkel fel nem szerelt réteg könnyen elfertőződik.


Ennél fogva a méhszájseb észrevehető visszatérő fertőzésekről, és gyakori hüvelyfolyásról. Sőt, fordítva is igaz. A sok fertőzés és gyulladás tönkreteszi a védőréteget, amely távozik, elhal egy részen, s így az ember védelem nélkül marad.
A méhszájseb nem egy nagyon veszélyes dolog, de ismételten elfertőződhet, és ez által komoly gondokat okozhat. Visszatérő jelleggel akár a húgyutakat is ingerelheti. Vele is kihordható egy baba, de higiénia miatt, és gyulladások elkerülése végett, a kismamáknak azt javallják, hogy a terhesség előtt csináltassák ezt meg.

HarmoNet tipp: A méhszájseb kialakulása és lehetséges kezelése >>

Megoldások
A méhszájseb eltüntethető igen egyszerűen. Általában a védekező rendszer visszaállításával, a tejsavas irrigálók használatával. Itt is kiemelném, hogy nem a túlzott, túl gyakori, hanem a mértékkel történő, rendszeres, de ritka használatával érhetünk el eredményt. A méhszájseb általánosan rossz közérzetet, hőemelkedést, visszatérő, kellemetlen érzést, húgyúti bonyodalmakat, nehéz, és gyakori vizelést hozhat, mindemellett erős, és sokszor fájdalmasabb vérzéses időszakokat!


Tiltások
Szintén nem tesz jót neki a tampon használata, a vér vagy a hüvelyfolyadék bepangatása. Ha más módon nem sikerült eltávolítani, fagyasztják, vagy ha a citológiai eredmények sem jók, kimetszik ezt az egyébként gyorsan regenerálódó területet. A méhszájseb sajnos könnyebben elrákosodik, a méhnyak egyébként annyira nem érintett e kérdéskörben. Seb nélkül a rosszindulatú elváltozás nehezebben alakul ki, ezért nem árt megszüntetni. Ha azt halljuk orvosunktól, hogy ilyen problémákkal küszködünk, érdemes a lelki okát feltárni. A gyermek, az adás, a szülővé válás, és mint nemi tájék, a befogadás és elfogadás, a szerelem szerve is. Ezeken a területeken kell lelki kríziseinket felkutatni, és egy megfelelően képzett szakemberrel feldolgozni.

HarmoNet tipp: Ha még nem kívánatos a terhesség… >>

A méhszájseb emellett karbantartható kamillás irrigálással illetve a rákos folyamatoknak ellendolgozó természetes gyógytermékek fogyasztásával. Ha megvan már a baj, akkor azonban ezeket a kiegészítő kezelésként alkalmazzuk, és kövessük az orvos utasításait!

Fodor Kata 
 
[36546]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x