Amivel kicsinálnak! A gyors méregtelenítés ígérete
Címlap / Szépség-Egészség / Amivel kicsinálnak! A gyors méregtelenítés ígérete

Amivel kicsinálnak! A gyors méregtelenítés ígérete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Fogyókúrás gyorstalpaló: igen, ez létezik. Méregtelenítő gyorstalpaló. Pár nap alatt sok-sok kilót. Nem. Ez az, amivel átvernek, megmérgeznek és tönkretesznek... Méregtelenítés csak lassan történhet! Tiszta vizet a pohárba!  

A fogyókúrák

Fogyni lehet könnyedén, gyorsan. A legrövidebb fogyókúrák a vizet hajtják ki belőled, esetleg átmenetileg megtisztítanak egy alapos, sosem látott hashajtással, amely 1-2-3 kg-os testsúlycsökkentést eredményez.

A zsírszövet csak lassabban kezd leépülni rólunk, és nem megy, ha koplalunk, vagy megijesztjük szervezetünket. Ilyenkor ugyanis ösztönösen zsírtartalékokat képezünk.

A méregtelenítés

A méregtelenítés egy lassú folyamat. A belünkből való egyszeri, vagy néhány alkalommal való gyors kiürülés, különösen, ha az heveny hashajtás, akkor ez nem felel meg annak. Miért?

A méregtelenítés egy több szinten megtörténő dolog. A vízháztartás helyreállása kíséri, így sok folyadék fogyasztandó. Nem egy hétig, két hétig, hanem rendszeresen. Szervezetünk kb. 70%-a víz, ezért ezt a vizet, amire oly kényes a szervezet, s amit alig lehet belőle kivonni, ezt szépen lassan, hosszú hónapok alatt, le kell cserélnünk. Azután ott van a gyomorfal és a bél, amely perisztaltikus mozgást végez. Olyasmi, mint egy porszívó gégecső. Nem lehetséges gyors tisztítása és ürítése. A heveny hashajtás lehet az akár növényi út is, átkergeti a mérgeket és kiüríteni valót a bélkanyaron. Olyan lassú és rendszeres szilárd táplálékra is szükség van, ami lassan, komótosan haladva, kis repedésekből is kiszedi lerakódásokat. Ha megtisztultunk ezen a még elérhető szinten, akkor megkezdődik a sejtek tisztulása, sejtekben lévő folyadékok és kisebb részecskék, alkotóelemek. Ilyenkor áll át szervezünk PH-értéke lúgosabbra. HarmoNet tipp: Méregtelenítés olcsón, otthon - gyógyteával! >>

Ha elértük ezt a szintet, és képesek vagyunk tartani, akkor még csak 7 esztendő sem szükséges a test teljes lecserélődéséhez 4-5 év alatt végbemehet ez.
 
Maga a méregtelenítés azonban, persze, nem ilyen hosszú. De tudnunk kell, hogy heveny történések, a gyógyszeres megoldások, és az ún. egy hetes vagy pár napos, szuper-fogyókúrák nem biztosítanak valódi méregtelenítést! A méregtelenítés lépcsőfokai:
  1. Felszínes méregtelenítés – hashajtás, folyamat kezdete, táplálkozás beállítása – 1 hét, - 1 hó
  2. Rendszeres sport, vagy szaunázás, esetleg mindkettő 6-18 hó, majd folyamatos
  3. Vízháztartás (és só-víz háztartás) beállítása: 3 hó
  4. Bél fokozatos leürítése, sejtek cserélődése
  5. Finom szintű kiméregtelenítődés – életmód, melyben elhagyjuk mérgező, bomlasztó, rohasztó ételeket (pl. hús, hal, gomba, erjesztett sajtok, stb.)

HarmoNet tipp: Finn szauna: egészség, szépség, relaxació - 7+1 szabály a méregtelenítésért >>

Ha tehát valóban méregteleníteni szeretnénk, akkor ne egy rövid nekiindulásra készüljünk, hanem egy életmód szintű váltást gyakoroljuk, aminek azonban kedvező mellékhatásai a fogyás, a finom, puha bőr, a szép haj és körmök, a tisztább, élesedő látás, a migrénes panaszok elmúlása, a gyomor-bél bajok megszűnése. Szerinted megéri?
 
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6597 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x