Melltartóval a szívcsakrára! - Szexis gyógymódok színes...
Címlap / Szépség-Egészség / Melltartóval a szívcsakrára! - Szexis gyógymódok színes alsóneműkkel

Melltartóval a szívcsakrára! - Szexis gyógymódok színes alsóneműkkel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A színterápia egyik legérdekesebb felhasználási módját - noha a módszert tudományosan még nem igazolták - a színes fehérneműk hordása kínálja. Nem csupán a színek hatása gyógyít, hanem az az energetikai folyamat is, ahogy, amilyen módon ezeket a holmikat viselni kezdjük.  


A melltartó a szívcsakrára hat
A melltartó – mivel a szív felett feszül, és mint egy abroncs fogja össze a bordák által rejtett tüdőt, - sokáig a női lét elnyomása, a bezártság érzésének jelképévé tették. A hatvanas években ezért lett divat az, hogy a nők nem hordtak melltartót. Mára visszatért a melltartó viselésének kultúrája, de a tapasztalatot csak értjük meg belőle. Kényelmes, nem összenyomorító, rugalmas pánttal készülő holmit keressünk, miben nem érezzük nehéznek a légzésünket. A tüdő – és a légzés – szabadsága nagyon fontos számunkra.

A szívcsakra és a rá ható színek:
Ha melltartót veszünk a szín választásakor nem csak a rugalmasságra, a megfelelő kosárméretre koncentrálhatunk, hanem arra is, éppen milyen érzelmi állapotban vagyunk.
Zöld: harmóniába hozza a szívcsakrát. (saját színe)
Vörös: érzelmekkel tölt el, ez a „szerelem színe”
Fehér: Harmonizáló, semleges, a „tiszta érzelmeket” erősíti, sebezhetővé, érzékennyé tesz
Ibolya (Lila): A lila a reménykedő szívnek való
Halványkék, hideg színek: az erős, túlfűtött érzelmeket lehűti.
Ekrü, vagy testszínű: a mellrákra hajlamot hordozók lehetőleg ne hordják ezt a színt, mivel a bőrhöz hasonlatos színe a sejtekre, sejtképződésre hathat.
Fekete: ünnepélyes, vagy leárnyékoló, attól függően, hogy milyen anyagból készült. Nem mindenki érzi jól magát fekete fehérneműben. (a fehér bőrt túlzottan fehérré teszi)Alsóneműk és a két alsó csakránk
A bugyik kiválogatásánál a természetes alapanyagokra, a pamutra és a lenre, igen érdemes odafigyelnünk. Az intim testrészek megfelelő levegőzése és a hátgerincen végigfolyó izzadtság felfogására alkalmas kell hogy legyen az alsónemű, amit hordunk. A gerinc melletti csatornában lefolyó izzadtság ugyanis olyan méreganyagokat tartalmaz, melyek okozói lehetnek különböző nőgyógyászati fertőzéseknek. Ha az alsóneműink felfogják az izzadtságot, ezeknek a fertőzéseknek a veszélyét elkerüljük. Ez akkor is igaz, ha nem vagyunk izzadós típusok, hiszen mindenki izzad valamennyit, csak van aki kevesebbet és szagtalanul, míg mások erősebben és áthatóbb szaggal. A tanga fazonok nem felelnek meg ennek a követelménynek, csak akkor, ha a hátgerinc alján a keresztsávjuk szélesebb kicsit, nem madzag fazonú. A textilnél a levegő áteresztő képesség legalább olyan fontos, mint a nedvszívóság, hiszen ez az a testtáj, amelynek soha nem szabad befüllednie, mert a kórokozók a nyitott szervezetet még könnyebben megtalálhatják. A nőgyógyászati betegségek, főleg a gombák és a nedves, meleg táptalajon fejlődő más kórokozók csak az alkalomra várnak, hogy végre megfelelő hőfokon és környezetben elszaporodhassanak, megbetegítve szervezetünket.

A színek alsónemű választásához
Fehér: hétköznapi, hagyományos, tiszta, „hűti” és kiegyensúlyozza a szexuális és az ösztön energiákat, ez a legelterjedtebb szín
Fekete: akárcsak a melltartónál, a bugyinál is ez a szín lehet, amelyik leárnyékol, de az is, amelyik feltuningol, attólé függően, ki hogy érzi magát benne.
Vörös: A gyökércsakra, vagyis az ösztönös, alsó csakránk színe. Ösztönéletünket hozza harmóniába, jobb lesz tőle szerelmi életünk, és kevésbé leszünk hajlamosak a nőgyógyásztai betegségekre, ha ezt hordjuk. Ez alól fontos kivétel, ha valakinek éppen petefészek-gyulladása van. neki kifejezetten ellenjavallt a piros alsónemű, mivel a piros a gyulladás, a tűz színe is, és erősítően hathat. Ebből következik, hogy a petefészek gyulladás ellensúlyozására a Kék fehérnemű alkalmas, amely hűt, ellenpontoz. Jó lehet még a zöld, vgy a pasztell sárga is, mely erővel tölti fel ezeket az energia központokat. Az ekrü, vagy testszínű alsónemű jellegtelen, a tömegbe húzódó, elsimuló, elsimító hatású.

A mintás alsóneműk a mintáiktól függően fejtik ki hatásukat szexuális és ösztönéletünkre. Aki a bugyija elején poénból "behajtani tilos" táblát hord, vagy éppen szerekező ördögfiókás fiú alsóban jár, gondolkodjon el azon, hogy milyen energiákat vonz magához ezen jelképek által.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4662 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x