HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Szépség-Egészség / A haj egészsége - az egészséges haj

A haj egészsége - az egészséges haj

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Ugyan ki ne vágyna szép, fényes, rugalmas és dús hajra? Ha ennek elérése olyan egyszerű lenne, mint ahogy a reklámfilmek ígérik, ma nem szenvednének annyian a merev, vékonyszálú, zsírosodó, töredezett vagy korpás hajtól... 

 

Ugyan ki ne vágyna szép, fényes, rugalmas és dús hajra? Ha ennek elérése olyan egyszerű lenne, mint ahogy a reklámfilmek ígérik, ma nem szenvednének annyian a merev, vékonyszálú, zsírosodó, töredezett vagy korpás hajtól, a hajhullás vagy a kopaszodás pedig sajnos a szebbik nemet sem kíméli. Mindennek számtalan oka lehet, a hibás hajápolás éppúgy, mint az örökletes tényezők.

Ha kimerültek, fáradtak vagyunk, még a hajunk is másképp csillog, veszít rugalmasságából, sőt a testi-lelki betegségek gyakran járnak hajhullással. Ezek ellen nehéz védekeznünk, de a helyes hajápolás technikáját egy kis odafigyeléssel könnyen elsajátíthatjuk.

Fejünk éke főként a keratin nevű szaruanyagból áll, mely kedveli a gyengén savas (max. 5,5 pH) közeget, ami a fej bőrének is jót tesz. A lúg hatására viszont a hajszál színe és alakja is megváltozik. A tengervíz vagy az uszodák klóros vize – csakúgy, mint az erős napsütés - szintén megváltoztathatja a festett vagy szőkített haj színét, ezért mindig használjunk úszósapkát, a nap ellen védekezzünk sapkával, kendővel.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[8547]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x