HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24
Címlap / Szépség-Egészség / Hormonális fogamzásgátlás

Hormonális fogamzásgátlás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24

Új időszámítás a hormonális fogamzásgátlásban: fogamzásgátló havonta 1x 

 

2004 szeptemberétől már Magyarországon is elérhető a hormonális fogamzásgátlás legújabb módja, a hüvelygyűrű, amelyet a nőknek havonta csak egyszer kell használniuk annak érdekében, hogy egy teljes ciklus idejére védelmet kapjanak a nem kívánt terhesség ellen.

Hosszú évszázadokon keresztül a nők helyzetét jelentősen befolyásolta, hogy éppen milyen módszer volt elérhető a fogamzásgátlás területén. A 60-as években bevezetett fogamzásgátló tabletta elsöprő változást hozott a nők szexuális életében. Hiszen vannak dolgok az életben, amelyek soha nem változnak. Így van ez a fogamzásgátlással is, amely Ádám és Éva óta leginkább a nők feladata. Hazánkban is ezt mutatják a fogamzásgátlással kapcsolatos adatok: a nők 73%-a védekezik a nem kívánt terhesség ellen, közülük minden második tablettával.

A modern nő
A nők életvitele az évtizedek során gyökeresen megváltozott – szociális és családi kötelezettségek, munka, utazás, tanulás. A modern nő. De vajon beleillik-e egy modern nő életébe a mindennapos tablettaszedés? A rohanó életmód, a kiszámíthatatlan napirend a legfőbb oka annak, hogy a nők elfelejtik bevenni a tablettát. Ezek az elfelejtett tabletták ma még mindig nagy arányban járulnak hozzá a nem kívánt terhességhez. A nők nagy része szeretne olyan fogamzásgátló módszerrel védekezni, ami nem igényel mindennapi odafigyelést. Sok nő gyakran évekig megszokásból szedi a tablettát, annak ellenére, hogy problémái vannak a napi rendszeres bevétellel. Ezért sokuknak tökéletes megoldást biztosítanának a modern, legalább annyira biztos metódusok, amelyekre nem kell folyamatosan gondot fordítaniuk.

Az új trend
A kívánság és a valóság az ideális fogamzásgátló módszer megtalálásában nem áll messze egymástól. A legújabb hormonális fogamzásgátló módszer, a hüvelygyűrű, egyesíti magában a nők védekezéssel szembeni elvárásait. Megbízható, akár a tabletta, használata a lehető legegyszerűbb – havonta egyszer kell a nőnek saját magának felhelyeznie a hüvelyébe.

Azok az európai országokban élő nők, akik kipróbálták a hüvelygyűrűt, több mint 80%-a ezt jelölte meg legjobb fogamzásgátlóként. A hüvelygyűrű pozitív fogadtatása annak köszönhető, hogy alkalmazása roppant egyszerű: használata során a nőknek mindössze havi egyetlen alkalommal kell a védekezéssel foglalkozniuk, ami szexuális életüket rendkívül biztonságossá és szabaddá teszi.
 
 
[8377]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x