S.O.S karácsonyi öltözködési tippek
Címlap / Szépség-Egészség / S.O.S karácsonyi öltözködési tippek

S.O.S karácsonyi öltözködési tippek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Itt a karácsony és még nem tudod, mit vegyél fel az ünnepre? Szeretnél csinos lenni családtagjaid, szeretteid társaságában, de mégsem úgy, mint az év többi napján? Vegyük figyelembe, hogy karácsony csak egyszer van egy évben és a legszebb, legkiemeltebb ünnepünk, ilyenkor boldogok vagyunk, hogy együtt lehetünk családtagjainkkal és azokkal, akik kedvesek számunkra. Nem árt, ha ezen a csodás ünnepen külsőnkre is odafigyelünk picit, ezzel is emelve az ünnep fényét és hangulatát. Cseh Éva öltözködési és divat tanácsadónk segít Neked a készülődésben. 

Törekedjünk rá, hogy a hétköznapokhoz képest visszafogottabban és finomabban öltözzünk fel. Kutassuk elő nemesen egyszerű, mégis elegáns darabjainkat a szekrény mélyéből.
Nagyon jó ötlet lehet, ha ünnepi színekbe öltözünk, mint a piros, krémszín, fehér, visszafogottabb zöldek, bézses, vagy akár sárgás árnyalatok, így még a fa alatt is jól mutathatunk. A rikító, élénk és nyárias színeket próbáljuk ilyenkor mellőzni, azok is nagyon jól mutathatnak, de nem biztos, hogy most kellene magunkra öltenünk, mindennek eljön a maga ideje.

Szép lehet, ha pici fényt is belecsempészünk megjelenésünkbe ékszerekkel, kiegészítőkkel, vagy esetleg ruhánk anyaga arany, ezüst szálakat rejt, illetve a gyöngyös díszítések is nagyon jól mutathatnak ilyenkor rajtunk.
Ha valaki a klasszikus és visszafogott megjelenés híve, akkor egy látványosabb kiegészítővel (fülbevaló, nyaklánc, kendő, táska…) teheti emelkedettebbé öltözetét.

Fontos, hogy ékszerek választásakor ne keverjük az arany, ezüstös, esetleg rezes árnyalatokat. Például ha ruhánk ezüst szálakkal tarkított, érdemes ezüst kiegészítőket választanunk hozzá, ha melegebb a választott szett színvilága, mint például bézses, barnás vagy piros, akkor jó választást jelentenek az arany, vagy esetleg a réz kiegészítők.

Néhány tipp korosztályonként:
Huszonéveseknek:
Ha szereted hangsúlyozni az alakod, akkor nyugodtan vegyél fel egy alkalomhoz illő egyberuhát vagy tunikát, valamilyen nem túl szexi, de szép, akár arany, ezüst szálas harisnyával és  egy csini magassarkúval.


Harmincasoknak:

Egy diszktét blúz és szoknya, esetleg nadrág , vagy egy finom pulóver és ehhez jól harmonizáló alsórész egyaránt jó megoldás lehet. Játszhatunk a rétegekkel is, azaz blúz fölé egy kötött mellény is felkerülhet, akár egy keményebb anyagú, elegáns, gombos változatban is.


Negyveneseknek:

Ha szeretnénk fiatalosak és egyben csinosak lenni, mindenképpen a világosabb színek közül válogassunk (fehér, krém, púder…). Jó összeállítás lehet egy sportosan elegáns blézer egy finom blúzzal variálva, akár egy letisztultabb farmerral.


Ötven és felette:
Szintén a világos, finom árnyalatok mutathatnak a legjobban. Egy szép, akár dekoratív kidolgozású kardigán, alá egy színben harmonizáló inggel, felsővel, vagy pulóver és egy hozzá illő, ideális alsó rész praktikus összeállítás lehet. A kiegészítőket se feledjük! Most előkerülhetnek a nagyobb, díszes fülbevalók és dekoratív karkötők, kendők is.

Cseh Éva
Öltözködési és divat tanácsadó
Képek: Polyvore
photostock / FreeDigitalPhotos







Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5341 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x