Bowen-technika: egy gyengéd gyógymód
Címlap / Szépség-Egészség / Bowen-technika: egy gyengéd gyógymód

Bowen-technika: egy gyengéd gyógymód

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hogyan zajlik a Bowen kötőszöveti gyógyítás? Mi történik egy kezelés során? Miért van szükség pihenőidők beiktatására? Kinek és mikor ajánlott? Milyen hatásai lehetnek? Kérdések és válaszok a Bowenről! 

Az első találkozás alkalmával állapotfelmérés is történik. Aki hozzám érkezik, elmondja, milyen panaszai vannak, ezek mióta állnak fenn és kapott-e már valamilyen kezelést. A klinseket nem az orvosi diagnózis alapján kezelem, hanem a testben lévő feszültségeket oldom.

Hogyan látható,hogy a testben hol vannak feszültségek?

Egy speciális testolvasás kurzus keretében, azt tanuljuk, hogyan láthatjuk meg, hogy a testünkben hol vannak eltérések... egy-egy apró jelből is látszik, hol vannak egyensúlyvesztések a testben.

"Soha nem a bűnösök sírnak, hanem mindig az áldozatok"

Nem a tüneteket kezelem, hanem az okokat keresem! Az állapotfelmérések során kikérdezem a klienst mindenről, amit fontos lehet tudni a kialakult állapot kapcsán. A kezelések egy kis "gyógyító" szobában történnek, be van "hangolva"a jóra, a pozitív hullámhosszra... a kliensek szerint is a nyugalom és a béke szigete


Egy-egy fogás után, a pihenő időkben a klienst magára hagyom -  erre azért van szükség, hogy befelé tudjon figyelni és észrevegye, mi zajlik a testében. A pihenőidők változóak, 2 perctől akár 10-15 percig is tarthatnak. Látszólag ilyenkor semmi nem történik, de a szervezet mégis feldolgozza a kapott kötőszöveti információt és figyelmeztet, hogy egy új programot indítottunk el. A szervezet pihen és töltődik, paraszimpatikus idegrendszeri túlsúly keletkezik, melyben a leghatékonyabban tud újra egyensúlyba kerülni.

Egy-egy kezelés hossza kb. 20-40 perc közötti időtartam. Néha előfordul, hogy aki hozzám érkezik, annak változtatnia kell bizonyos dolgokon, mert a kezelés csupán 50 %, a másik 50 %-ot annak kell hozzátennie, aki jobb állapotba szeretne kerülni! Gyakran kérdezik meg azt is, hogy hány kezelés kell a változáshoz, gyógyuláshoz. Ezt előre sosem lehet pontosan megmondani, mert minden ember más és mindenki másképp reagál a kezelésekre, valamint más-más ütemben halad. (Egy biztos, csak azért, hogy ide járjon valaki passzióból, ilyen még sosem volt és nem is lesz, hiszen nem ez a cél!)

Ha valakivel eljutottunk egy "jó" állapotba a kezelések során, őket arra kérem, hogy 3 havonta jöjjenek el 2 emlékeztető kezelésre, így hosszú távon is fenn lehet tartani a pozitív állapotot. Ha pedig valakinek még éppen nem fáj semmilye, de néha feszültnek érzi magát, akkor is szívesen látom, hiszen a fő kérdés az:
Te mit teszel ma azért, hogy holnap egészséges legyél?

Szeretettel várok mindenkit, akár preventív jelleggel, akár abban az esetben, ha már kialakult az egyensúlyvesztés, hiszen a harmónia és a feszültségmentes, boldog élet a cél, MINDENKI SZÁMÁRA!

Mosolyokat,egészséget!


Csillagvirág
www.csillagbowen.com

Kép: photostock - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5223 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x