A maximálisan igényesség alaplépései
Címlap / Szépség-Egészség / A maximálisan igényesség alaplépései

Dr. Csábi Bettina

A maximálisan igényesség alaplépései

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Napi sikerszokásokkal hozzászoksz ahhoz, hogy tiszteled magad annyira, hogy igényes vagy magaddal szemben, fejleszted magadat, megfelelő emberekkel veszed magadat körbe, jobban megéled az életed, és ettől pörögsz, tele vagy energiával. Összegyűjtöttem neked ma is 1-1 mondatban, amiket beépítve az életedbe felrobbantják benned az eddig szunnyadó, de most már változni akaró ÁLOMPASIT/ÁLOMNŐT! Olyan önbizalmat, magabiztosságot szerzel a napi sikertippekkel, amit magasabb szintre emelnek Téged is, én is így fejlesztem magam.  

BAJNOKOK TIPPJEI:

§ ÉN-IDŐ beiktatása minden nap, hogy megfelelő attitűdöd maradjon.

Tóthné Horváth Eszter egy nagy cég vezetője: „ 1 óra súlyzós edzés, munka után kiürítette a fáradt fejemet”

§ VERSENYEZZ magaddal, minden téren

Misurák Beáta: róla tudni kell, hogy az élsportolók után ő kapja mindig a legkeményebb tervet, az ő edzéseit szoktuk végrehajtani a Bajnokok Edzésén is. „3. edzés Az első gyakorlatsort 54 perc alatt, a második gyakorlatsort 54 perc alatt a harmadikat pedig 46 perc alatt teljesítettem” Zsuzsi Rozsahegyi„Ma végre meglett a regi alom, a 100 km.”


§ MINŐSÉGI IDŐTÖLTÉSRE törekedj a szeretetteiddel!

Judit Veperdi: „végre sikerült az anya fut-fiam rollerezik kombót megvalósítani. Szerintem lesz ismétlés, mert mindketten élveztük!” )

§ Naponta dolgozz a VITALITÁSODÉRT a megfelelő étkezéssel is!

Rózsahegyi Zsuzsi: „ Ma reggel a mérleg 6 eves rekordot döntött meg alulról. Táncra perdülnék, ha bírnék.” Rattingné Kerner Orsolya: „Véééégre... vééééégre.... ma reggelre egy mérföldkőhöz értem, elértem egy rég áhított célomat!!!!! -20 kg!!!! A beszámolónál még egy kicsi hiányzott, de látod Bettina Csábi, sikerült!!!!! :D :D :D Imádom az új életemet és ezt a csoportot!!!”

Kóstolj bele az egészségbe! Túrós tonhalfasírt- IR-osoknak basmati rizzsel ajánlom>>>

§ Törekedj arra, hogy PÉLDAKÉPPÉ válj!

Vörösné Józsa Ágnes: „Amikor a legnagyobb "kisfiam" azt mondja, büszke rám a kitartásomért és az egyre jobb formámért az nagyon bomba érzés!!! A kép direkt "sziluettes" mert ennyit vállalt, de én is büszke vagyok, hogy újra példát mutatok még neki is!!!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x