Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Szépség-Egészség
Az ezerarcú zöldségfasírt - Friss ebéd 10 perc alatt!

Szeretnél hirtelen kisütni valami frisset, finomat és ropogósat, de már unod a szokásos élelmiszereket, szeretnéd kikerülni legalább a gyakori húsfogyasztást? Egy tökéletes és finom recept, amely ezerféleképpen variálható. Tippek trükkök a gyors és egészséges vacsorához, amit sohasem untok meg!


Ha a lélek kimerül és a test jelez - a stresszkezelés 5 pontja

A stressz-szindróma elsősorban a nőket érintő jelenség. Ők azok, akik természetükből adódóan hajlamosabbak többet rágódni egy-egy problémán, miközben az anya-, feleség-, és munkahelyi szerepekben való tökéletes helytállásra törekednek. Egyre többet hallunk stresszről, menedzser betegségekről, pánikrohamokról, de mi vár azokra, akik megmagyarázhatatlannak látszó tüneteikkel orvoshoz fordulnak és mi az, amit saját maguk is megtehetnek a gyógyulás érdekében?


Milyen tünetei vannak a pajzsmirigygyulladásnak?

A pajzsmirigygyulladás a nyakunkban lévő aprócska szervet, a pajzsmirigyet támadja meg, amely elsősorban a hormontermelésben játszik főszerepet. Mivel a megfelelő hormonműködés az egészséges szervezet egyik alappillérét képezi, ezért pajzsmirigygyulladás esetén komoly problémák sorával kell szembenéznünk.


Hol és milyen szempontok szerint érdemes napszemüveget vásárolni?

Napszemüvegeink ízléses, divatos kiegészítők lehetnek ruhatárunkban, de a fő szempont mindezek előtt mégis az, hogy kellő védelmet biztosítsanak szemeink számára. Ezért elsőre talán bonyolultnak tűnhet a megfelelő napszemüveg kiválasztása, azonban cikkünkben segítő kezet nyújtunk, hogy miként is hozhatjuk meg a legjobb döntést vásárláskor!


A 3 legjobban hizlaló szokás

Nemcsak az étrendünk lehet hizlaló, felesleghez vezethet néhány életmódbeli szokás is, amit nap mint nap szinte mindannyian megteszünk. A 3 leggyilkosabb viselkedés, ami nem mellesleg túlsúlyhoz is vezet.


Ezt művelik a cukrok a szádban! (Csak erős idegzetűeknek)

Köztudott, hogy a cukorfogyasztás káros hatással bír fogazatunkra, és a túlzásba vitt cukorfogyasztás általános egészségi állapotunkat is negatívan befolyásolja. Az elhízás számos betegség melegágya, a szívinfarktus veszélyétől a máj károsodásáig széles a skálája annak, hogy mi mindenben árthat a cukros étele fogyasztása. A szénhidrát a fogak ellensége! Cikkünkben bemutatjuk, hogyan vezet a cukorfogyasztás fogszuvasodáshoz, s mit tehetünk a megelőzés érdekében.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x