HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-19
Szépség-Egészség

Asztma: miben segíthet az orvos és az életmód?

Az asztma jól kontrollálható krónikus betegség, ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő orvos-beteg kommunikáció és az életmódbeli változtatások. Hogyan készüljünk az orvosi vizsgálatra és mire érdemes figyelni a környezetünkben?


A játék családépítő hatása

A sötét délutánok beálltával valószínűleg megváltoztak a délutáni programjaink. Remélhetőleg a lakásban töltött időben szerepet kap a közös játék. Attól kezdve, hogy a gyermekünk bekerül valamilyen oktatási intézménybe, legyen az akár óvoda, akár iskola, szinte alig látjuk.


A hétköznapi balesetek elkerülhetők!

Testtartásunk és rutinszerű mozdulataink sokkal fontosabbak, mint hinnénk. Egy kis figyelmetlenség a mozgás során számtalan kellemetlen következménnyel járhat a fájdalmakon keresztül az idegbecsípődésig. Mit javasol a természetgyógyász?


Gyógyszer helyett: az egészség 12 alappillére

Nincs az a tabletta vagy orvosi kezelés, ami többet segítene az egészség tartós megőrzésében, mint az életmódunk. Ez ráadásul az "öröklött" betegségek esetében is hatékony lehet - ezt ma már tudományos kutatások is bizonyítják.


 A jövő gyógyszerei - hová tart a pirula?

Milyen gyógyszereket részesítünk előnyben? Mely tényezők befolyásolják a gyógyszerpiac változásait? Napjainkban több, egymás mellett élő trend jellemzi ezt a gazdasági szegmenst.


A vírustól félünk, de a baktérium öl meg - Természetes antibiotikumok a túlélésért

A legtöbben a vírusoktól félünk, s a fertőzésekre gyakran rámondjuk, hogy ez egy vírus. Rettegünk tőlük, egyesektől összeomlunk, miközben nem is tudjuk, hogy az igazán nagy veszélyt a baktériumok jelentik szervezetünkre. Megdöbbentő tények és adatok! Tájékozódj, hogy ellenállj!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x