Szépség Egészség - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap21...
Szépség-Egészség
Az édeskömény puffadás ellen a legjobb orvosság!

Az édeskömény az egyik legjobb erjedés- és puffadás gátló gyógynövényünk. A gyógyhatást a termés szolgáltatja, ami külalakra nagyon hasonlít a kapormaghoz, csak annál nagyobb, íze fűszeres, kissé csípős.


Pörgesd fel az agyadat - a 15 legjobb módszer

Felpörgetnéd az agyadat, turbóznád a memóriádat, fejlesztenéd a kreativitásodat? Energikusabb, éberebb szeretnél lenni, pengeéles gondolatokkal? 15 bevált módszer az agyműködés fokozására.


5 lépés kezdő vegáknak

Ne kövesd el a klasszikus átállási hibát: "mostantól csak köret és saláta"! Nézd meg, mit ehetsz a vega étrendben, hogy a szervezeted ne szenvedjen hiányt a fontos tápanyagokban!
Spájzpatika -10 természetes tipp megfázás ellen

Bedugult orr, köhögés és kínzó nátha. A pokolba a megfázással! Ha azonban letámadott bennünket ez a kéretlen nyavalya, roboráljuk magunkat a spájzból! Komplett patikánk van odahaza is, nem fontos egyből a gyógyszertárba menni.


Mi okozhat D-vitaminhiányt?

A téli borongós hónapok alatt gyakran alakul ki D-vitaminhiány, melynek tünete lehet például a gyakori légúti fertőzés. Hogyan pótolható, mire szükséges odafigyelni?


Az örömhormon pótlása télen

Az örömhormonnal kapcsolatos ismereteink hiányosak, sokszor ellentmondóak. A szerotonin hiányát számos betegséggel hozzák összefüggésbe, így például a migrénnel, depresszióval, idegi-, étkezési- és szexuális zavarokkal, vagy akár a premenstruációs szindrómával is.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x