Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Színes hírock
Joe Cocker - 12 új dal az egyhangúság ellen

"Számomra egy album elkészítése olyan, mintha festenék. Van 12 dalod, ők a színek - nem szeretek semmit, ami egyhangú" - mondja Cocker a november 5-én megjelenő Fire It Up című CD-jéről.


Budapestre jön az amerikai dallamos rockzene kiválósága, a Lillian Axe

A New Orleans-i csapat mellett egy másik régivonalas power metal brigád, a texasi Helstar is a Club 202 színpadára lép szeptember 12-én, ahol még további négy külföldi csapat ad koncertet.Ezt maga a legendás banda billentyűse, Ray Manzarek jelentette ki, miután meghallgatta a zenekar újrakevert koncertjét, amelyet 1968. július 5-én adtak a Hollywood Bowlban. A zenei anyag különféle formátumokban október 23-án kerül a boltokba.
Amikor a rock találkozik a klasszikus zenével

A rockzene-rajongók 1969 óta tudják, - Jon Lord kapcsán az utóbbi hetekben gyakran eszünkbe jutott - hogy az együttműködés a szomorú zenészekkel gazdagítja kedvenc műfajunk lehetőségeit. Így lesz ez a 2013-as Rock Meets Classic Orchestra turnén is, amelynek az egyik énekese Paul Rodgers!


Káprázatos zenészek a Deep Purple Machine Head tribute lemezen

A 70-es évek hard rock muzsikájának egyik gyöngyszeme volt az a lemez, amellyel Blackmore bandája 40 évvel ezelőtt megajándékozott bennünket. Az október elsején megjelenő tribute albumon ezeket a dalokat halljuk majd egy zenészválogatottól!


John McLaughlin új lemezére várva

A jazz-rock gitáros óriás, a 70 éves John McLaughlin október 18-án Now Here This (Abstract Logix) címmel nagy örömünkre új albumot jelentet meg a The 4th Dimension nevű zenekarával.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x