Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5...
Színes hírock
Senki nem tudott a Fal elé kerülni

Pedig nem is a Pink Floyd turnézott a The Wall dalaival a nagyvilágban "csak" Roger Waters a saját csapatával, de így is - tavaly november és idén május között - a 131,4 millió dolláros bevételével mindenkit maga mögé utasított.


Emberek, Bonamassa szabira megy!

Ugye hihetetlen? Sokunk kedvenc, munkamániás Bonamacija, aki a világ egyik legnagyobb becsben tartott blues-rock gitárosa 10 éve szinte egy napot sem pihent, mert vagy lemezt készített, vagy turnézott.


A blues ifjú, angol hercegnője szeptemberben új lemezzel jelentkezik

A huszonéves Joanne Shaw Taylor bluesgitáros-énekesnő, aki a Brit Blues Díjkiosztón az elmúlt két évben elvitte a legjobb énekesnőnek járó trófeát, szeptember 12-én Almost Always Never címmel immár a harmadik albumát jelenteti meg.


Bob Dylan 35. lemezén John Lennonról és a Titanicról énekel

Tempest (vihar) címmel kerül a boltokba szeptember 11-én - a dátum bizonyára nem véletlen - Dylan új lemeze, amelynek záródala, a Roll On főhajtás John Lennon művészete előtt.


Új supergroup formálódik

A mostanában kissé túlmozgásosnak tűnő Mike Portnoy dobos (ex-Dream Theater), Richie Kotzen a nálunk is kedvelt gitáros és Billy Sheehan (Mr. Big) basszeros alkotja az új triót, amely augusztusban kezdi el bemutatkozó albumának felvételeit.


60 év legnépszerűbb dala Angliában, a Queen-től a Bohemian Rhapsody

A szigetországi slágerlistát 60 éve nyilvántartó Official Charts Company nyilvánosságra hozta szavazásos játékának végeredményét, amelyet a Queen 1975-ös kislemeze nyert.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x