Mindenhol a Muse dalát halljuk majd az olimpián
Címlap / Színes hírock / Mindenhol a Muse dalát halljuk majd az olimpián

Mindenhol a Muse dalát halljuk majd az olimpián

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A versenyzők bevonulásánál, az éremátadó ceremónia közben és tulajdonképpen a londoni olimpia minden versenyén a Muse vadonatúj dala a Survival szól majd.  

Két hete szerdán Londonban az olimpiai sajtótájékoztatón ismertették a „Rock The Games” című zenei programot, élén a Survival-lel, így a konferencián a zenekar is részt vett. Itt az énekes Matt Bellamy elmondta: „Óriási megtiszteltetés, hogy a 2012-es londoni olimpiai játékok során ekkora szerepet kapott a dalunk. Amikor írtam, a versenyekre gondoltam, kifejezve az elhivatottságot és a győzelemre való törekvést.”


A Muse zenekart Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. 1994-es megalakulásuk óta öt stúdióalbumot jelentettek meg, amelyekből  több mint 15 millió példányt adtak el anagyvilágban. A csapat számos díjat nyert már, beleértve a 5 MTV Europe Music Award-ot, 5 Q díjat, 8 NME díjat, 2 Brit Award-ot, 4 Kerrang Awardot, ezen kívül további három Grammy-jelölést és egy Mercury Prize jelölést is begyűjtöttek az évek során. Két éve Fonogram-ot is átvehettek a Szigetes fellépésük után az "Év Külföldi Alternatív Albuma" kategóriában.

A zenekar új stúdióalbuma a „The 2nd Law” szeptemberben jelenik meg, melyet egy nagyszabású európai turné követ- ekkor látogat majd el a csapat Magyarországra is, november 20-án a Papp László Budapest Sportarénában dübörögnek majd a legjobb Muse dalok. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1729 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x