Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7...
Színes hírock
Ősszel, új lemezzel örvendeztet meg bennünket Van Morrison

Az írek hatszoros Grammy-díjas énekes óriása, Van Morrison október 2-án a Blue Note kiadó jóvoltából Born to Sing: No Plan B címmel három év után vadonatúj CD-vel jelentkezik.


Kollektíven progresszíven

A progresszív rockzene királyi bandáiból, (King Crimson, Yes, Asia, Alan Parsons Project…) jönnek azok a zenészek, akik a THE PROG COLLECTIVE című augusztus 14-én megjelenő albumon szerepelnek.


Az angol rocklistát végre Slash és Myles Kennedy lemeze vezeti

A derék briteknek kis idő kellett (öt hét!), hogy rádöbbenjenek az Apocalyptic Love lemez értékére és vásárolják, amely szerintem az év egyik legszínvonalasabb hard-rock albuma.
Kiadatlan dalok a Red Hot Chili Pepperstől

A zenekar a napokban jelentette be, hogy 18 dalt dobnak piacra, amelyeket még az I’m with you című albumuk elkészítésének idején írtak.


A Jegyszedőt majdnem sikerült megelőznie a Rush rockbandának

Usher, vagyis a Jegyszedő művésznévre hallgató pop/R&B sztár Looking 4 Myself című lemezéből 128 ezret adtak el az elmúlt héten az USA-ban, míg a kanadai Rush trió Clockwork Angels CD-jéből "csak" 103 ezret, amely a 200-as Billboard lista 2. helyéhez volt elég.


Black Sabbath az angol rocklista élén

Az új lemezükre ugyan még várni kell egy ideig, de azért az elmúlt héten Ozzyék rajongói közül sokan megvették az Iron Man: The Best of korongot, amellyel első helyre juttatták kedvenceiket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x