Lassan kialakul a zenészek csapata az olimpiára
Címlap / Színes hírock / Lassan kialakul a zenészek csapata az olimpiára

Lassan kialakul a zenészek csapata az olimpiára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Kicsit megmosolyogtató, de a briteket (legalábbis a médiát) jobban foglalkoztatja, hogy milyen zenekarok, előadók lépnek fel a nyitó és a záróünnepségen, mint az hogy hány aranyérmet nyernek! 

Boldog-boldogtalant hírbe hoztak, - vagy csak akartak – az elmúlt hónapokban a rockvilág hajdani legnagyobb sztárjai közül: Pink Floyd, Led Zeppelin, Rolling Stones, Free … de nem sorolom tovább őket, de közülük egyik sem vállalta. Igaz, Jimmy Page meg azon sértődött meg, hogy őt nem kérték fel!


Végül a nyitó ceremónián a legnagyobb név Paul McCartney lesz, de július 27-én a Hyde Parkban fellép még a Duran Duran, a Snow Petrol, a Stereophonics (képünkön) és Paolo Nutini is.


Az augusztus 12-i záróünnepség legnagyobb zenei attrakciójának a Who koncertje ígérkezik, de bizonyára sokan lesznek olyanok is, akik George Michael, a Take That és Emilie Sande látványáért lelkesednek.

A Hyde Parkban lesz egy másik koncert is ugyanezen a napon, amelyen a Blur és a New Order mellett a The Specials fellépését ígérik a szervezők.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x