A szünetben a Who szórakoztatja a nagyérdeműt
Címlap / Sztárock / A szünetben a Who szórakoztatja a nagyérdeműt

A szünetben a Who szórakoztatja a nagyérdeműt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-15

Ezúttal is kiderült, hogy a rockvilágban szinte lehetetlen titkot tartani, már egy hónapja keringtek ugyanis a médiában a pletykák, hogy a Who játszik a Super Bowl szünetében február 7-én, ami természetesen igaznak bizonyult. 

Ez az év egyik legnézettebb televíziós eseménye az USA-ban, tavaly több mint 151 milliónyian látták, de eljutott Amerikán kívülre is a show, vagy 230 ország vette át. Persze, a műfaj olyan nagyágyúi léptek fel csak a legutóbbi időkben, mint Bruce Springsteen & The E Street Band, Tom Petty and the Heartbreakers, Prince, a Rolling Stones és Paul McCartney.


Ami a Who-t illeti, közismert, hogy az eredeti bandából már csak Roger Daltrey és Pete Townshend maradt hírmondónak, de bizonyára remekül szól majd így is a My Generation, a Pinball Wizzard, esetleg a Baba O’Riley vagy bármelyik slágerük, amelyet majd választanak. A Who ugyan angol banda, de azért 27 kislemezük szerepelt az angol és az amerikai top 40-ben és 17 albumuk jutott be a top 10-be. A világban 100 millió felett járnak az eladott lemezeiket illetően és 1990 óta tagjai a Rock and Roll Hall of Fame-nek is.


Új lemezt már hosszabb ideje terveznek, de egyelőre még be kell érnünk egy Greatest Hits albummal, amelyet december 22-én szándékoznak megjelentetni.

A tracklista:
I Can’t Explain
My Generation
The Kids Are Alright
Substitute
Happy Jack
Pictures Of Lily
I Can See For Miles
Magic Bus
Pinball Wizard
Behind Blue Eyes
Baba O’Riley
Won’t Get Fooled Again
Love, Reign O’er Me
Squeeze Box
Who Are You
You Better, You Bet
Eminence Front
Real Good Looking Boy
It’s Not Enough

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x