Gary Moore akkor is szédületesen játszott!
hirdetés
Címlap / Sztárock / Gary Moore akkor is szédületesen játszott!

Gary Moore akkor is szédületesen játszott!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Néhány napot aludtam rá - igaz, ezalatt kicsit fel is bosszantottak a mindenen fanyalgók netes "kritikái" - így, bár nem akartam elmondani a véleményem elfogultság miatt, de most mégis megteszem. 

 

Rendezvénynaptár
Az elején szögezzük le, hogy aki Gary zenei munkásságát (legalább a Rockháló több részes sorozatából) és a lemezeit is ismeri, valamint járt tavaly Alsóörsön és meghallgatta a mestert, vagy ha máshol nem a YouTube-on megnézegette Gary koncertjeit, annak mi okozhatott meglepetést ezen az estén?

Az, hogy hosszabbak a számok, a középrészek imprói bámulatosan gazdagok és a lezárások a végletekig feszítettek? Kevesebb pörgős rockot játszik és nem nyúl vissza a Skid Row-s, Thin Lizzys korszakába, vagy nem villantja fel a Colosseum II zenei világát? Komolyan azt gondolta valaki, hogy ebből kap majd valamiféle egyveleget? Vagy azt várta, hogy a zenészei hangszeres párbajt vívnak vele?


Akik nem ezt várták, azoknak felejthetetlen élmény volt ez a 120 perc, mert tudtommal ennyit játszott a szerződésében szereplő 75 perc helyett! Jó, a hangzás kicsit engem is megijesztett az elején, persze lehet, hogy rossz helyen álltam, de aztán minden a helyére került. A Have You Heard pedig nálam királyian szólt, egyszerűen részegítő volt és élveztem minden pillanatát a többi blues-nak is, mert ezt ígérte ezen a bulin és a legmagasabb fokon teljesítette. A koncert alatt körbejártam a placcot és másokat is megkérdeztem, a nagy többség el volt ragadtatva a főnöktől.

Ez a fickó mindent kiadott magából ezen az estén, hogy nekünk, akik 40 éve vártunk erre a pillanatra és persze a fiatalabb korosztályoknak is örömet szerezzen és elkápráztasson bennünket, ezért különösen szomorú, hogy az a gitáros, aki a világ legszűkebb elitjébe tartozik, olyan fikázásban részesül egyesek részéről a médiában, ami méltatlan hozzánk és persze Gary művészetéhez. Tudom, hogy mi vagyunk többen - de nagyon - akik boldogan várnánk, ha minden évben eljönne hozzánk és elvarázsolna bennünket legalább egy estére, ebben az időnként szánalmasan kisstílű világunkban.

 Emlékeztetőül és emlékbe, íme a koncertprogram:

1. Oh Pretty Woman
2. Bad For You Baby
3. Down The Line
4. Since I Met You Baby
5. Have You Heard
6. All Your Love
7. Mojo Boogie
8. I Love You More Than You’ll Ever Know
9. Too Tired
10. Still Got The Blues
11. Walking By Myself
12. The Blues Is Alright (első ráadás)
13. Parisienne Walkways (második ráadás)
 
 
[ 3231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x