James Blunt-ot a hölgyek vitték fel a csúcsra
Címlap / Sztárock / James Blunt-ot a hölgyek vitték fel a csúcsra

James Blunt-ot a hölgyek vitték fel a csúcsra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Nagyon bejött ez a fickó a nőknek, mert biztos, hogy az ő odaadó rajongásuk és persze a vásárlási kedvük nélkül sosem lett volna az elmúlt évtized legkeresettebb lemeze a Back to Bedlam Nagy-Britanniában. 

A szigetország hanglemezipari szervezete, az Official Charts Company nemrég közzé tett listája alapján az egykori békefenntartó katona, a női szíveket megdobogtató James Blunt 2005-ös albuma és arról különösen a You’re Beautiful című dala mindenkit leelőzött. Pedig, addig amíg a You’re Beautifult nem nyomatták ezerrel a szigetországi rádiók, az album csak a lista 482. (!!!) helyén indított, aztán beindult az őrület, ma már jóval hárommillió felett jár az eladási száma. A dobogó második fokára a bájos énekesnő, Dido állhat fel a No Angels című 2000-es évjáratú nagylemezével. A harmadik helyen a botrányairól elhíresült, de a szakmában nagyon tehetségesnek tartott Amy Winehouse: Back to Black című (2006-os) CD-je végzett.


Ennél is újabbnak számít a 2007-es Spirit című album Leona Lewis-tól, ami a 4. legkapósabb portéka volt Albionban. Majd újra vissza az ezredfordulóra, amikor David Gray: White Ladder című munkája készült, ami az 5. helyezéshez volt elég.

Meglepetésre a The Beatles „1” csak 6. lett hazai pályán, míg Amerikában az élen végeztek ezzel a válogatással a gombafejűek. A fátyolos hanggal és kedves egyéniséggel megáldott Dido ismét feltűnik a lista 7. helyén a Life for Rent című nagylemezével. Talán sokan előbbre várhatták a Coldplay: A Rush Of Blood To The Head-jét, de csak nyolcadik lett Chris Martinék LP-je. Mindössze egy amerikai csapatnak sikerült a top 10-be bekerülnie, a Scissor Sisters bemutatkozó albuma 9. lett. Ez így is nagyon szép eredmény, hiszen meg tudták előzni a Take That: Beautiful World-jét.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4884 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x