Robert Plant - Zep helyett Band of Joy
Címlap / Sztárock / Robert Plant - Zep helyett Band of Joy

Robert Plant - Zep helyett Band of Joy

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-22

Eddig azt hittük, hogy Alison Krauss szoknyája mellől nem tud szabadulni Plant még a Zeppelin kedvéért sem, de most kiderült, hogy ősbandája nevén hozott össze egy csapatot, amellyel idén lemezt ad ki és turnézik is. 

 

Rendezvénynaptár
A Band of Joy története 1966 tájékán kezdődött Birmingham-ben, ahol Plant énekelt a csapat élén, igaz, valamilyen nézeteltérés miatt mindössze néhány hónapig. Hősünk ezt követően ugyanezen a néven egy saját együttest alakított, majd néhány személycsere után a harmadik verzióban 1967-től 1968 közepéig már John Bonham ült a dobok mögött. Innentől kezdve a történet már Led Zeppelin néven folytatódott…


A mostani „öröm bandában” senki sincs Plant régi társai közül, csak a zenekarnév azonos. Íme a névsor: Patty Griffin – ének, Buddy Miller – gitár és társproducer, Darrell Scott – multi-instrumentalista, Byron House – basszeros és Marco Giovino – dobos.

Az elmúlt heteket stúdióban töltötte a társaság, amelynek eredményével nagyon elégedett volt Robert, élvezték egymás „kreativitását és vitalitását”. Az ígéretek szerint nyár végén vagy ősszel mi is meghallgathatjuk CD-n a produkciójukat. Tizenkét amerikai város rockzenét szerető közönsége viszont élőben is láthatja a Band of Joyt július 13. és 31. között. Az első bulijuk Memphisben lesz, míg a zárókoncertre Miamiban kerül sor.

Amikor pedig az újságírók Plant-nek Alison Krauss-hoz fűződő kapcsolatát firtatták, arról Robert ezt mondta: „Oh igen, Alison és én elég gyakran együtt vagyunk…és néha táncolunk”. Ezek után gondoljon mindenki arra, amire akar. 
 
[ 3212 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x