A Rush rocktrió elégtételt kapott
hirdetés
Címlap / Sztárock / A Rush rocktrió elégtételt kapott

A Rush rocktrió elégtételt kapott

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-30

A rockvilágban nem kis felháborodást keltett az elmúlt héten, amikor a Rock and Roll Hall of Fame több mint 500 túlképzett, felkért zenei szakembere még arra sem méltatta a kanadaiak legendás trióját, hogy a 15 jelöltje közé nevezze. 

A Classic Rock magazin ezzel szemben Living Legend-díjjal jutalmazza Geddy Lee-t és társait. A basszusgitáros-énekes nagyon örült ennek a nem várt elismerésnek, hiszen korábban olyan előadók lettek "élő legendák", mint Iggy Pop, Ozzy Osbourne, Jimmy Page, Lemmy és Alice Cooper. Éppen az utóbbi lesz a november 10-én Londonban, a Roundhouse-ban megrendezésre kerülő gála házigazdája. (Coopert egyébként - érdekes módon - most tartották méltónak a Hírességek Csarnokának „tagfelvételére”).


Scott Rowley, a Classic Rock főszerkesztője egyszerűen nevetségesnek tartotta a Rush mellőzését a halhatatlanok csapatából. Több kategóriában is díjat oszt majd a lap, „Az év filmje” kategóriában szintén találkozhatunk a Rush nevével, a Beyond The Lighted Stage című alkotással. Itt a Doors és a Saxon filmjeivel kell majd megküzdeniük az elsőségért.


A gálán koncertekkel is szórakoztatják a helyszínen lévő nagyérdeműt, az Alter Bridge (a hírek szerint az új lemezük nagyon dögös), a Cheap Trick és a The Union közreműködésével.

Az már csak hab a tortán a Rush zenészei számára, hogy a napokban jelentették be azt is, hogy ők a Billboard magazin Touring-díjának a várományosai is, amelyet november 4-én nyújtanak majd át nekik New Yorkban, kiváló koncertjeiket jutalmazva.

 
 
[ 1309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x