A rockzene óriásai a londoni High Voltage Fesztiválon
Címlap / Sztárock / A rockzene óriásai a londoni High Voltage Fesztiválon

A rockzene óriásai a londoni High Voltage Fesztiválon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Az eddigi névsort látva - Dream Theater, Judas Priest, Jethro Tull, Michael Schenker Group, Black Country Communion… - biztos, hogy július 23-24-én a műfaj rajongói remekül érzik majd magukat a londoni Victoria Parkban megrendezésre kerülő fesztiválon. 

Emlékeztetőül: a rendezők tavaly is kitettek magukért, hiszen a Heaven and Hell megható Ronnie James Dio emlékkoncertjén kívül, olyan világsztárok léptek itt színpadra, mint Gary Moore, a Foreigner, a Saxon, az Asia, az Emerson, Lake & Palmer, Joe Bonamassa, a Uriah Heep…

Még nem teljes a mostani névsor, de úgy tűnik, hogy az idei felhozatal sem marad el a 2010-es kínálattól.


A Classic Rock színpadon a Judas Priest rajongói valószínűleg kedvenc bandájuk utolsó fellépését láthatják majd, ugyanis a hírek szerint abbahagyják a fiúk. Bizonyára sokan lesznek kíváncsiak a Dream Theater műsorára is az új dobossal, de a legnagyobb várakozás a Black Country Communion koncertjét előzi meg. A Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Jason Bonham és Derek Sherinian alkotta supergroup ezen a bulin biztosan sok dalt eljátszik majd a most készülő második lemezéről is.


A „Prog stage”-en, a progresszív rockzene legendás bandája a Jethro Tull eddig a legnagyobb név, a hírek szerint idén ez lesz az egyetlen koncertjük Angliában. Az ínyencek bizonyára nagyra értékelik a Spock’s Beard, a Caravan a Mostly Autumn, a Pallas és a The Enid szereplését is.

Természetesen a fellépő művészek, zenekarok névsora még korántsem teljes, oly annyira, hogy a Metal Hammer színpadon szereplők közül még senkit sem neveztek meg. Nyugi metalrajongók, nem maradtok nektek való muzsika nélkül!  Amint bejelentik az új és még újabb „versenyzőket” azonnal hírül adjuk.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1861 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x