Van Morrison, Ronnie Wood és Mick Taylor az angliai Bluesfesten...
Címlap / Sztárock / Van Morrison, Ronnie Wood és Mick Taylor az angliai Bluesfesten

Van Morrison, Ronnie Wood és Mick Taylor az angliai Bluesfesten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Június végétől két hétig a műfaj rajongói London és Manchester között ingázhatnak, hiszen a blues kiemelkedő művészei lépnek színpadra ebben a két városban. 

A tavalyi nagy sikerű Bluesfest 16 ezer nézőt vonzott, akkor B.B. King és Dr. John voltak a legnagyobb nevek, de a mostani felhozatalra sem lehet panasz!


A „Van Morrison Sings The Blues” programban az írek ikonja olyan dalokat énekel John Lee Hookertől, Sonny Boy Williamsontól és másoktól, amelyek a legnagyobb hatással voltak rá.

Ronnie Wood is különlegességgel készül, ő kedvenc zenésztársait hívja segítségül, hogy a chicagói Chess Records tevékenysége előtt hajtson fejet. Ronnie képzőművészként is segíti a fesztivál munkáját.


Mick Taylor is speciális vendégek társaságában ad majd koncertet. Ők a zárónapon, július 6-án lépnek színpadra Londonban. De ne szaladjunk annyira előre az időben, hiszen a június 26-i nyitány is remeknek ígérkezik, ezen a napon Londonban a Robert Cray Band, míg Manchesterben John Hiatt műsorát láthatják a szerencsések.


Mindkét városba ellátogat majd a fesztivál isdején Warren Haynes (képünkön) fantasztikus bandája a Gov’t Mule, George Benson és Hugh Laurie is. Akik pedig a jó öreg Tom Jones-ra kíváncsiak, azok a londoni Hammersmith Apollo-ban július elsején hallhatják, hogyan énekel bluest. Valószínűleg a legutóbbi Praise & Blame albumának dalaiból válogat, de bemutat majd valamit a készülő nagylemezéről is.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2027 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x