Filmsztárok éneklik a rock klasszikus dalait
Címlap / Sztárock / Filmsztárok éneklik a rock klasszikus dalait

Filmsztárok éneklik a rock klasszikus dalait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Mindörökké rock című filmben a Guns N, Roses, a Def Leppard, a Journey, a Poison és a Bon Jovi slágerét, Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin és a filmes világ több más sztárja adja elő. 

A film zenei anyagát „Rock of Ages” címmel a Sony Music jelenteti meg június 11-én. Az album 20 korszakalkotó rockhimnuszt vonultat fel, mely egy egész generáció életét határozta meg. A slágerek felfrissített verzióit külön a mozifilm számára készítették, melyben olyan világsztárok énekelnek, mint Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin vagy épp Tom Cruise.


Az Adam Shankman (Hajlakk) által rendezett New Line Cinema-produkció egy méltán elismert, ötszörös Tony-díjas Broadway musical filmváltozata, mely egy kisvárosi lány, Sherrie és egy nagyvárosi fiú, Drew történetét meséli el attól kezdve, hogy mindketten hollywoodi álmaikat kergetve találkoznak a Sunset Stripen. Adam Anders zenei producer (Glee) segítette a rock’n’roll románc tökéletes átadását olyan híres előadók dalainak a filmhez készült feldolgozásával, mint a Def Leppard, a Poison, a Journey, a Twisted Sister, a Bon Jovi, Joan Jett, a Foreigner, a Night Ranger, az REO Speedwagon, Pat Benatar vagy épp a Whitesnake.


“Az, hogy klasszikus, örökzöld rockhimnuszok elevenedtek meg a karakterek egyediségének köszönhetően, nagyon érdekes tapasztalat volt számomra a „Mindörökké rock” című film rendezői feladatainak ellátásakor” – nyilatkozta Adam Shankman. “Elképesztő szereplőink voltak, akik kifejezetten erőteljesen adták elő a dalokat – mélységgel és jelentőségteljes képekkel töltötték meg a filmet. Szerencsés vagyok, hogy olyan partnerem volt Adam Anders személyében, aki igazán ért hozzá, hogyan készítsen népszerű slágerekből olyan feldolgozást, melyek tökéletesen elmesélik a film történetét, miközben példátlanul eredetiek és sikeresek lesznek.”


“Hatalmas öröm a „Mindörökké rock” című film zenei anyagát megmutatni az egész világnak” – mondta Adam Anders. “Miközben újraálmodtam a filmhez ezeket a slágereket, nagyon fontos volt számomra, hogy olyan módon mutassam be őket, hogy a történet teljes és hiteles elmesélése mellett a legújabb generáció tetszését is elnyerjék. Ez a filmzene tökéletesen örökítette meg a tehetséges szereplők elképesztő előadásait, melyek briliáns módon dolgozták fel a dalokat a film szellemiségében. Nagyon büszke vagyok erre a filmzenére, mely minden kétséget kizáróan karrierem egyik csúcspontja.”


A legendás, arénákat megtöltő Stacee Jaxx szerepében Tom Cruise adja elő Bon Jovi klasszikus “Wanted Dead Or Alive” című dalát, a Def Leppard “Pour Some Sugar On Me” című slágerét és a Guns ‘N Roses himnuszát, a “Paradise City” című nótát. Cruise Malin Akerman közreműködésével duettben énekli a Foreigner erőteljes, “I Want To Know What Love Is” című balladáját, valamint Julianne Hough közreműködésével a The Scorpions “Rock You Like A Hurricane” című világslágerét.

Az albumra egy különleges medley is került, mely a következő dalokból áll össze: “Sister Christian” (Night Ranger), “Just Like Paradise” (David Lee Roth), “Nothin’ But A Good Time” (Poison), mindez pedig olyan sztárok hangján csendül fel, mint Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand vagy épp Alec Baldwin.


A filmzenei kiadványt a 80-as évek legnagyobb rádiós slágereiből készített mash-up is színesíti: “Juke Box Hero” (Foreigner )/ “I Love Rock N Roll” (Joan Jett); “More Than Words” (Extreme) / “Heaven” (Warrant); “Shadows Of The Night” (Pat Benatar) / “Harden My Heart” (Quarterflash); valamint a Starship “We Built This City” című dala úszik át a Twisted Sister “We’re Not Gonna Take It” című slágerébe – természetesen mindez a szereplők előadásában.
 
Az album teljes tracklistája:

1.    Paradise City - Guns N’ Roses
       (Előadja: Tom Cruise)
2.    Sister Christian/Just Like Paradise/Nothin’ But A Good Time - Night Ranger & David  Lee Roth & Poison
     (Előadja: Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand és Alec Baldwin)
3.    Juke Box Hero/I Love Rock ‘n’ Roll  - Foreigner & Joan Jett & the Blackhearts
      (Előadja: Diego Boneta, Alec Baldwin, Russell Brand és Julianne Hough)
4.    Hit Me With Your Best Shot - Pat Benatar
      (Előadja: Catherine Zeta-Jones)
5.    Waiting For A Girl Like You - Foreigner
      (Előadja: Diego Boneta & Julianne Hough)
6.    More Than Words/Heaven – Extreme & Warrant
      (Előadja: Julianne Hough & Diego Boneta)
7.    Wanted Dead Or Alive - Bon Jovi
      (Előadja: Tom Cruise & Julianne Hough)
8.    I Want To Know What Love Is - Foreigner
     (Előadja: Tom Cruise & Malin Akerman)
9.    I Wanna Rock - Twisted Sister
     (Előadja: Diego Boneta)
10.  Pour Some Sugar On Me - Def Leppard
     (Előadja: Tom Cruise)
11.  Harden My Heart - Quarterflash
     (Előadja: Julianne Hough & Mary J. Blige)
12.  Shadows Of The Night/Harden My Heart - Pat Benatar & Quarterflash
     (Előadja: Mary J. Blige & Julianne Hough)
13.  Here I Go Again - Whitesnake
      (Előadja: Diego Boneta, Paul Giamatti, Julianne Hough, Mary J. Blige és Tom Cruise)
14.  Can’t Fight This Feeling - REO Speedwagon
      (Előadja: Russell Brand & Alec Baldwin)
15.  Any Way You Want It - Journey
     (Előadja: Mary J. Blige, Constantine Maroulis és Julianne Hough)
16.  Undercover Love
     (Külön a filmhez készült új dal - Előadja: Diego Boneta)
17.  Every Rose Has Its Thorn - Poison
     (Előadja: Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise és Mary J. Blige)
18.  Rock You Like a Hurricane - Scorpions
     (Előadja: Julianne Hough & Tom Cruise)
19.  We Built This City/We’re Not Gonna Take It - Jefferson Starship & Twisted Sister
     (Előadja: Russell Brand & Catherine Zeta-Jones)
20.  Don’t Stop Believin’ - Journey
     (Előadja: Julianne Hough, Diego Boneta, Tom Cruise, Alec Baldwin, Russell Brand és
      Mary J. Blige)
 
A New Line Cinema „Mindörökké rock” című filmjét a Warner Bros. Pictures forgalmazásában 2012. júniusától kezdik játszani a mozik világszerte (hazai bemutató: június 21). A musical szereplői Julianne Hough (Burlesque), a színész/énekes Diego Boneta, akinek ez legelső filmszerepe, Russell Brand (Arthur, a legjobb parti), az Oscar-díjra jelölt Paul Giamatti (A remény bajnoka), az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones (Chicago), Malin Akerman (Nász-ajánlat), az R&B királynő Mary J. Blige, valamint az Oscar-díjra jelölt Alec Baldwin (A szerencsforgató, A stúdió) és Tom Cruise (Mission: Impossible – Fantom protokoll, Magnólia, Jerry Maguire – A nagy hátraarc).


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x