Meglepetés vendégek az Aerosmith új lemezén
Címlap / Sztárock / Meglepetés vendégek az Aerosmith új lemezén

Meglepetés vendégek az Aerosmith új lemezén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Eredetileg a hónap végén került volna a boltokba Steven Tylerék Music From Another Dimension című vadonatúj albuma, amelynek megjelenése november 6-ra csúszik. Érdekessége, hogy a vendégek között Johnny Depp és Julian Lennon is szerepel. 

Steven Tyler az American Idol zsűrijét is otthagyta végre, hogy most már csak a zenekarára koncentráljon. Legutóbbi nyilatkozatában az énekes azt állította, hogy az Aerosmithben kialakult drámai helyzet miatt „menekült” korábban az Idol zsűrijébe. (És bizonyára eltalálták azt az összeget is, amiért két szezonon keresztül bírálta a versenyzőket - teszem ezt hozzá én „géczinikusan”). Bár ez a show, nem az ő világa volt, egyszerre imádta és gyűlölte, de bevallja, hogy egy rakás pénzt keresett vele, úgy, hogy J. Lo mellett üldögélhetett. 


Zenésztársa Joe Perry ugyanakkor nagyra értékelte Tyler hozzáállását bandája stúdiómunkájához, ugyanis, szinte kétlaki életet élt, hiszen, amikor befejezte az American Idol felvételét, rohant a stúdióba és éjjel kettőig velük dolgozott.


Visszatérve a lemezen szereplő vendégekre, Steve Tyler Londonban találkozott Julian Lennonnal és nagyon megtetszett neki John fiának az énekhangja, így örömmel adta neki a Love Three Times a Day című dal vokálját.


A filmszínész Johnny Depp nem ismeretlen a rockvilágban, a 90-es évek közepén gitározott is egy zenekarban. Hallhattuk az Oasis: Fade In-Out című dalában is, ahogy slide gitáron játszik. Volt olyan is, hogy váratlan vendégként lépett színpadra egy-egy világsztár társaságában, tavaly éppen Alice Cooper show-ját színesítette. Most a Freedom Fighter című felvételen énekel, de ez a hírek szerint nem lesz rajta a hivatalos albumon, bónusz dalnak szánják.


Rajtuk kívül még egy név szivárgott ki egyelőre az énekes vendégek közül, a country-popsztár Carrie Underwood, aki egy duettet ad elő Tylerrel Beautiful címmel. Rick Dufay gitáros is előkerült, ő az Aerosmith tagja volt 1981-1984 között, és jó néhány botrány aktív részesesként alkotott „maradandót”. Ezúttal a Temptations: Shakey Ground című dalának feldolgozásában hallhatjuk a játékát.

Az album producere Jack Douglas, akivel valószínűleg visszatérnek a klasszikus Aerosmith-soundhoz, ugyanis vele készítették a háromszoros platinalemezt Get Your Wings címmel 1974-ben, a nyolcszoros platinát érő Toys in the Attic LP-t (1975) és a négyszeres platina-sikert hozó Rocks című korongot 1976-ban. Most is valami hasonló nagy dobásra készülnek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3077 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x