Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap14
Sztárock
Jon Anderson és Rick Wakeman újra együtt turnézik

Igent mondott egymásnak, - de Yes nélkül - ez a két csodálatos muzsikus és hamarosan útra kelnek, hogy a tavalyi, angliai közös koncertjeiket ezúttal Észak-Amerikában folytassák.


Az elpusztíthatatlan

A kétségtelenül izmosodó fiatal rock és blues generáció sem feledtetheti, hogy a huszadik század bizony bővelkedett óriási formátumú muzsikusokban, énekesekben. Itt van például az a Paul Jones, aki a napokban háromszorosan kiérdemelte a Brit Blues Awardst, köztük az életműdíjat.


A brit blues díjak idei nyertesei

Az elmúlt hétvégén a Newark Blues fesztiválon jelentették be a British Blues Awards 2011-es győzteseit, akiknek nem a szakma, hanem a közönség a szavazataival adta a trófeákat.
Jeff Beck a Classic Rock magazin élő legendája

November 9-én a londoni Roundhouse-ban adják majd át Jeff Becknek - a gitáros magyar rajongóinak is nagy örömére - azt a díjat, amelyre megalkuvásmentes zenei pályafutásával igazán rászolgált.


Három év után jön az új Nickelback-lemez

A kanadai Nickelback az elmúlt évtized egyik legsikeresebb rockbandája a közönség körében, annak ellenére, hogy a zenekritikusok egy része minden lemezüknél kicsit fanyalgott. Pedig több mint 50 millió albumot adott el a nagyvilágban a Chad Kroeger vezette csapat.


Legalább DVD-n, ha már élőben nem láthattuk a Black Country Communiont

A világ jelenlegi első számú hard rock szupergroupja idén itt járt az öreg kontinensen - bennünket szervezőink "jóvoltából" ezúttal is kihagytak - a Live Over Europe DVD-n láthatjuk majd mit mulasztottunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x