Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Sztárock
A Szeretetnyár 4 zsoltára

A május mindig a szerelem hónapja, és e mostani májusi nyár régmúlt szeretetnyarakat idéz. Abból a korból, amikor a Zene, a Szeretet, a Béke elválaszthatatlan szentháromságot alkottak. Abból a korból, amikor ráébredtek, hogy az egyetlen igazi hatalom a virágoké.


Évtizedek óta őt tartják a világ legjobb basszerosának, Marcus Miller a Sportarénában

A kétszeres Grammy-díjas művész május 23-án lép színpadra Budapesten. Marcus Miller óriási zenei karrierrel büszkélkedhet, hiszen 11 meghatározó nagylemez zeneszerzője és producere, de mintegy ötszáz albumon szerepel a neve, stílustól függetlenül.


A Chicago blues élő legendája - Buddy Guy önéletrajza

Május 8-án jelenik meg Amerikában az európai bluesgitárosok egyik legnagyobb mesterének, a 75 éves Buddy Guy-nak az önéletrajza When I Left Home: My Story címmel.
A rockerek koncerttel emlékeznek a hangerő atyjára és Marshall erősítőjére

50 évvel ezelőtt alkotta meg a nemrég elhunyt Jim Marshall azt az erősítőt, amely a rockzene hangzásvilágát azóta is meghatározza. Szeptember 22-én a világ legjobb gitárosai és más hangszeresei a Wembley arénában rá emlékeznek és a művét ünneplik.


A magyar Iduru banda lép fel az Evanescence előtt

Egy nagy reményekre jogosító hazai zenekar melegíti be a közönséget Amy Lee, a világ egyik legjobb rockénekesnője és bandája, az Evanescence előtt június 18-án a PeCsa Music Hallban.


Utazó rock and blues fesztivál gitáros nagyágyúkkal

A korábban Hippifest turné néven ismert koncertsorozat, idén július végétől augusztus végéig Rock 'n' Blues Fest címmel fut az USA-ban, olyan zenészekkel, mint Johnny és Edgar Winter, Leslie West, Rick Derringer és Kim Simmonds.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x