Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Sztárock
Itt vannak a 2012-es Blues Music Awards győztesei

Május 10-én Memphisben, 26 kategóriában osztották ki a 33. Blues Music Awards trófeáit. A legtöbb díjat - szám szerint négyet - a Susan Tedeschi - Derek Trucks házaspár szerezte meg közös bandájukkal és egyénileg.


A Szeretetnyár 4 zsoltára

A május mindig a szerelem hónapja, és e mostani májusi nyár régmúlt szeretetnyarakat idéz. Abból a korból, amikor a Zene, a Szeretet, a Béke elválaszthatatlan szentháromságot alkottak. Abból a korból, amikor ráébredtek, hogy az egyetlen igazi hatalom a virágoké.


Évtizedek óta őt tartják a világ legjobb basszerosának, Marcus Miller a Sportarénában

A kétszeres Grammy-díjas művész május 23-án lép színpadra Budapesten. Marcus Miller óriási zenei karrierrel büszkélkedhet, hiszen 11 meghatározó nagylemez zeneszerzője és producere, de mintegy ötszáz albumon szerepel a neve, stílustól függetlenül.


A Chicago blues élő legendája - Buddy Guy önéletrajza

Május 8-án jelenik meg Amerikában az európai bluesgitárosok egyik legnagyobb mesterének, a 75 éves Buddy Guy-nak az önéletrajza When I Left Home: My Story címmel.


A rockerek koncerttel emlékeznek a hangerő atyjára és Marshall erősítőjére

50 évvel ezelőtt alkotta meg a nemrég elhunyt Jim Marshall azt az erősítőt, amely a rockzene hangzásvilágát azóta is meghatározza. Szeptember 22-én a világ legjobb gitárosai és más hangszeresei a Wembley arénában rá emlékeznek és a művét ünneplik.


A magyar Iduru banda lép fel az Evanescence előtt

Egy nagy reményekre jogosító hazai zenekar melegíti be a közönséget Amy Lee, a világ egyik legjobb rockénekesnője és bandája, az Evanescence előtt június 18-án a PeCsa Music Hallban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x