Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Sztárock
Borsőrmester és a Rock nagykorúsága

"Húsz éve már annak, hogy Borsőrmester beintett a bandának" - énekelte Paul McCartney - immár 45 éve. 1967. június 1. fontos dátum a Rock történetében: az évtized legnépszerűbb együttese végleg "felsőbb osztályba" lépett.


Döbbenetes erejű album Bonamassától

Áprilisban megjósoltam (nem volt nehéz), hogy a munkamániás gitáros zseni 13. albuma, a Driving Towards The Daylight szerencsét hoz majd neki, meg persze nekünk is - nos, szólópályafutása eddigi legjobb lemezével ajándékozta meg a rajongóit.


Mike Portnoy új bandája, az Adrenaline Mob hamarosan nálunk

A Dream Theater ex-dobosa, Mike Portnoy a Symphony X énekesével alakított egy dögös groove metal zenekart, amely valószínűleg ámulatba ejti a budapesti nagyérdeműt június 15-én a Pecsa Music Clubban.


Itt vannak a 2012-es Blues Music Awards győztesei

Május 10-én Memphisben, 26 kategóriában osztották ki a 33. Blues Music Awards trófeáit. A legtöbb díjat - szám szerint négyet - a Susan Tedeschi - Derek Trucks házaspár szerezte meg közös bandájukkal és egyénileg.


A Szeretetnyár 4 zsoltára

A május mindig a szerelem hónapja, és e mostani májusi nyár régmúlt szeretetnyarakat idéz. Abból a korból, amikor a Zene, a Szeretet, a Béke elválaszthatatlan szentháromságot alkottak. Abból a korból, amikor ráébredtek, hogy az egyetlen igazi hatalom a virágoké.


Évtizedek óta őt tartják a világ legjobb basszerosának, Marcus Miller a Sportarénában

A kétszeres Grammy-díjas művész május 23-án lép színpadra Budapesten. Marcus Miller óriási zenei karrierrel büszkélkedhet, hiszen 11 meghatározó nagylemez zeneszerzője és producere, de mintegy ötszáz albumon szerepel a neve, stílustól függetlenül.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x