Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Sztárock
A Chicago blues élő legendája - Buddy Guy önéletrajza

Május 8-án jelenik meg Amerikában az európai bluesgitárosok egyik legnagyobb mesterének, a 75 éves Buddy Guy-nak az önéletrajza When I Left Home: My Story címmel.


A rockerek koncerttel emlékeznek a hangerő atyjára és Marshall erősítőjére

50 évvel ezelőtt alkotta meg a nemrég elhunyt Jim Marshall azt az erősítőt, amely a rockzene hangzásvilágát azóta is meghatározza. Szeptember 22-én a világ legjobb gitárosai és más hangszeresei a Wembley arénában rá emlékeznek és a művét ünneplik.


A magyar Iduru banda lép fel az Evanescence előtt

Egy nagy reményekre jogosító hazai zenekar melegíti be a közönséget Amy Lee, a világ egyik legjobb rockénekesnője és bandája, az Evanescence előtt június 18-án a PeCsa Music Hallban.


Utazó rock and blues fesztivál gitáros nagyágyúkkal

A korábban Hippifest turné néven ismert koncertsorozat, idén július végétől augusztus végéig Rock 'n' Blues Fest címmel fut az USA-ban, olyan zenészekkel, mint Johnny és Edgar Winter, Leslie West, Rick Derringer és Kim Simmonds.


Bonamassa 13. szólólemeze májusban

Bizonyára szerencsés szám lesz ez a 30-as korosztály legnagyobb sikereket elért munkamániás blues-rock gitárosának, Joe Bonamassának, aki az albumaival szinte nem tud hibázni, az új korong címe Driving Towards The Daylight.


Gary Moore rajongóinak a Pecsa Music Hallban a helye!

Ritkaságnak számító hazai összefogással, a néhai Gary Moore 60. születésnapján, április 4-én Európában csak itt Budapesten rendeznek nagyszabású emlékkoncertet, amelyen a külföldi vendégművészek mellett, kiváló magyar zenészek is színpadra lépnek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x