Sztárock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Sztárock
Bonamassa 13. szólólemeze májusban

Bizonyára szerencsés szám lesz ez a 30-as korosztály legnagyobb sikereket elért munkamániás blues-rock gitárosának, Joe Bonamassának, aki az albumaival szinte nem tud hibázni, az új korong címe Driving Towards The Daylight.


Gary Moore rajongóinak a Pecsa Music Hallban a helye!

Ritkaságnak számító hazai összefogással, a néhai Gary Moore 60. születésnapján, április 4-én Európában csak itt Budapesten rendeznek nagyszabású emlékkoncertet, amelyen a külföldi vendégművészek mellett, kiváló magyar zenészek is színpadra lépnek.


Kik játszanak a Gary Moore emlékkoncerten? (3. rész)

A 2009. novemberi nagyszerű Gary Moore koncert után ismét hazánkba érkezik a három kiváló zenész, - Pete Rees basszusgitáros, Vic Martin billentyűs és Steve Dixon dobos - akik Gary Moore utolsó blueszenekarát alkották.
Kik játszanak a Gary Moore emlékkoncerten? (2. rész)

Az ismertebb zenészek mellett Gary Moore néhány közeli barátja is érkezik az április 4-én megrendezésre kerülő budapesti emlékkoncertre.Számtalan előadó session zenészeként Andy Timmons túl van egymillió eladott lemezen, egykor a Danger Danger bandában kezdte pályafutását, majd közel tucatnyi kiváló szólóalbumot jelentetett meg, ennek ellenére a gitáros mégsem ismert széles körben.


Van Morrison, Ronnie Wood és Mick Taylor az angliai Bluesfesten

Június végétől két hétig a műfaj rajongói London és Manchester között ingázhatnak, hiszen a blues kiemelkedő művészei lépnek színpadra ebben a két városban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x