Szerelmi kötés Valentin napra - mágikus tanácsok kezdőknek...
Címlap / Te+Én+Szex / Szerelmi kötés Valentin napra - mágikus tanácsok kezdőknek és haladóknak

Szerelmi kötés Valentin napra - mágikus tanácsok kezdőknek és haladóknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-05

A szerelmi varázslás lényege mindig az, hogy a szeretett vagy sóvárgott személy szívét valamilyen módon megnyerjük, vagy két személy között a szerelmi kapcsolatot megszilárdítsuk. A legismertebb módja az eljegyzés, illetve a szerelmi ajándék átadása. Mindkettőre alkalmas a mai nap, de a profik bizony más praktikákhoz is folyamodhatnak.  

Pártaláló varázslatok, csak Bálint napra!

Ha még nincs párunk, akkor ez a nap különlegesen alkalmas arra, hogy pártaláló varázslatot végezzünk. A mai nap egyébként is alkalmassá teszi az időt új, inspiráló, izgató kapcsolatok építésére. A délutáni elvonulásunkban végezzük egy meditációt, melyben kérjük az Univerzumot arra, hogy küldje el hozzánk a számunkra legmegfelelőbb partnert még ma este. Ha az imát, meditációt befejeztük, az érzéseinket írjuk fel egy rózsaszínű, vagy vörös lapra, olvassuk fel hangosan, majd érzésünk szerint égessük el a lapot, vagy tépjük nagyon sok pici apró részre, és engedjük el a szélben a pernyét, vagy a papírdarabkákat. Amikor a szél szerteszét szórja, kérjük, hogy az üzenet a szelek szárnyán jusson el ahhoz a személyhez, akihez az üzenet szól.

Ha még nincs Valentinod, regisztrálj ITT, hogy párt találj! Titkosrandi - súgd tovább!


A szerelmi kötés eszközei

A szerelem színe a vörös ezért magától értetődik, hogy az eszközök, kellékek nagy része is  ilyen színű. A vörös rózsa vagy a rózsa szárított szirma,  a rózsavíz, a rózsa, mint jelkép magában is megfelelő, például rózsával díszített tárgyak formájában. Alkalmas eszköz a vörös selyem fonal, vagy selyemszalag, az édes vörösbor éppen úgy jók a szerelmi kötésre, mint a vörös gyertya, és a vér.
 

Ősi varázslat – a jó nap az eljegyzésre


A varázslás vagy az egyik partner vagy mindkettőjük rituáléja. A jegygyűrű cseréje a pár egymáshoz tartozásának évezredek óta kialakult jelképe, természetesen tudva vagy tudatlanul az elkötelezettség mély mágikus jelentése. Amikor a lány csak a második ujjpercéig engedi felhúzni a gyűrűt, nem akarja teljesen elveszíteni az önállóságát, erre érdemes odafigyelni a fiúnak. A mai nap – mivel ez a szerelmesek napja – igen népszerű, hiszen a ma kötött eljegyzés után éppen van idő, hogy májusra esküvőt szervezze a pár. Ne habozzatok hát mára szervezni a Nagy Napot, vagyis az eljegyzést.
A másik megfelelő dolog ma a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb, a szerelmi ajándék átadása. Ez jó, ha szimbolikus ékszer, vagy saját kézzel készült sütemény, édesség, de ruhanemű is lehet.
 

Hogy készül a kötés? - Ha a szerelem kölcsönös, végezzétek együtt!


Fontos szabály: Szerelmi kötés csak akkor lehetséges, ha mindkét emberben van hajlandóság a másik iránt.
Rózsavízzel átitatott, vagy rózsaolajjal a lap négy sarkán megillatosított papírra kell felírni mind kettőtök nevét.
Ha kedveseddel együtt végzitek a rituálét, mindketten a másik nevét írjátok fel, ugyanarra a lapra, úgy, hogy a fiú kezdi és a lány folytatja.
Göngyöljétek össze a papírt, kössétek meg egy vörös fonallal, hármas csomóval.
Ezt hétszer kell végrehajtani – tehát hét kis rolni lesz a végeredmény – és ha kész vagytok, valódi vörös pecsétviasszal le kell pecsételni a csomókat. Ha nincs kéznél vörös pecsétviasz, egy vörös gyertya viasza is megfelelő, de előtte a gyertyát 7 percig égetni kell, és közben a gyertyalángba figyelve a párod iránt érzett szerelemre kell koncentrálni.Ha párban végzitek a rítust, akkor fogjátok közben egymás kezét, egymással szemben ülve, a gyertya legyen köztetek.  Ha egyedül végzed a rituálét, ugyanígy kell eljárni. A szerelmet kötő tárgyakat aztán az ágy alá, a matrac alá kell helyezni, oly módon, hogy négyet az ágy sarkaihoz, és hármat pedig a fej felé fordított háromszög formában középre tenni. Ha egyedül végzed a rituálét, akkor a kedvesed ágyába kell csempészned, vagy leginkább a beleegyezésével odatenned.
 

A szerelmi kötés felbontása


A szerelmi kötés ugyanezzel a folyamattal bontható fel, természetesen fordított sorrendben. Először elő kell venni a papírokat, aztán elvégezni a gyertya meditációt. Ha párban végzitek a feloldást, akkor két kezeteket keresztesen kell fognotok egymással szemben a gyertyameditációnál. Törjétek fel a pecséteket, és a papírokat szakítsátok ketté. Ezzel a kötés felbomlik.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 23966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x