HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21
Címlap / Te+Én+Szex / Készülj az esküvőre - hogy válassz helyszínt?

Készülj az esküvőre - hogy válassz helyszínt?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21

Esküvő. Mit is szeretnénk életünk ezen fontos pillanatában? Végig izgulni és szervezőként rohangálni saját mennyegzőnkön vagy kényelmesen hátra dőlve élvezni a pillanatot? Gondoljuk végig együtt! Spórolhatunk azzal, ha magunk szervezzünk? Sorozatunk ezen a héten ebben segít. Profi renezvényszervezőnk gyakorlati tanácsai a májusi esküvőre készülőknek. 

 

Rendezvénynaptár

Készüljünk együtt a májusi esküvőre!
Bercea Laura, profi rendezvényszervezőnk sorozatának segítségével mindenki felkészülhet, aki most, a farsang idején "elkelt", hogyan szervezhet professzionális esküvőt magának májusra. Az élet legfontosabb pillanatában minden apró részletre gondolni kell!

Laura és lapunk közös ajándéka pedig egy csodálatos ajándék, melyel az esküvői ruha kölcsönzésének, vagy varratásának díját megspórolhatod!

Regisztráljon most esküvői helyszínt, akciónkon! Kattintson ide különleges ajánlatunkért, vagy hívja még ma a 06 - 70 - 3887237-es telefonszámot! >>>

Mindannyiunk elképzeltük már esküvőnket és amikor elérkezik a pillanat, hogy sajátunkat szervezzük, biztosan látjuk szemünk előtt a végeredményt. Mosolygó vendégek, fátyol borította boldogság, virágok, zöldellő kert, gyertyafények , egy elegáns vacsora...

De azon is elgondolkodtunk hogy a tökéletes végeredmény mennyi részleten múlik? 
Egy dolgot nem szabad elfelejtenünk: az esküvő az Ön napja, élje meg ünnepként, ne feladatként. Családjuk, barátaik is szívesen részt vesznek a szervezésben, adjunk nekik feladatot, lehetőséget, hogy segíthessenek: ezzel magunknak könnyebbséget, másnak örömöt szerezhetünk. 

A tervezési szakaszban üljünk le és találjuk ki mi magunk, mit is szeretnénk: az alkalom adott, de a célt határozzuk meg: elegáns, pompázatos esküvőt szeretnénk, vagy játékos hangulatú kötetlen bulizást? Ha tudjuk, mit szeretnénk pontosan, könnyebb lesz megtalálni azokat a cégeket, személyeket, akik segíthetnek nekünk ebben.
Cikksorozatunkban pár mondatban ismertetjük, hogy ki mit kínál, honnan mit érdemes beszerezni, hol kezdjük el a keresést, a szervezést.

Elsőként nézzük meg milyen helyszínen szervezhetjük meg esküvőnket? 

Szállodák, éttermek, kastélyok:
saját rendezvényteremmel, éttermi helyiséggel rendelkeznek, amely többnyire be van rendezve asztalokkal, székekkel. Mindenki rendelkezik esküvőkre szabott menükkel, előnye lehet továbbá az is, hogy néhány étel frissen készíthető el a helyszínen (pl: klasszikus rántott szelet stb.). Terembérleti díj alacsony, vagy nincs. Azonban meg kell fizetni a "nevet", az elegáns környezetet, a szerviz díjakat és esetlegesen osztozni kell a szálló vendégekkel bizonyos helyek használatában – így a menü- és italárban magasabb kategóriát képviselhet. Gyakori az ingyenes szoba felajánlása is az ifjú pár részére.

Bérelhető rendezvénytermek:
kifejezetten rendezvények kiszolgálására vannak kialakítva, így a termek többsége sokféleképpen dekorálható, rendelkeznek az alapvetően elegendő hangosítással, berendezéssel. Ha kibéreljük, csak mi vagyunk a helyszínen, zártkörűen. Ezen kívül általában lehetőségünk van tetszés szerinti vendéglátós céget választani - kivéve ahol erre kizárólagosság van. Előnye lehet a kedvező bérleti díj, a jó megközelítés és a tervezhető költségek, esetlegesen mi is biztosíthatjuk az italok egy részét, a dekorációt.

Szabadtéri helyszínek:
egy elegáns, hófehér party-sátor hangulata egy zöldellő kertben igazán romantikus hangulatot eredményez. Ne feledjük, hogy a szabadtéren tartott esküvőknél mindenkép gondoskodjunk sátorról, hogy az esetleges rossz idő ne tudja elrontani ünnepségünket. A sátras esküvőket tarthatjuk saját házunk udvarán, nyaralónkban, telkünkön. Ha viszont bérelni szeretnénk egy elegáns kerthelyiséget, akkor ne feledjük számításba venni, hogy a terület bérleti díját és a sátorköltséget is meg kell fizetni, és gondoskodnunk kell toalettről, táncparkettről, aljzatról a sátor alá.

Hajó, repülő, egyéb egyedi helyszínek:
Ma már bárhol megszervezheti esküvőjét, legyen merész, hiszen emlékezetes csak úgy maradhat valami, ha eredeti ötlettel állunk elő. A különleges helyszínek kiválasztásánál azért legyünk körültekintőek, hiszen amennyi előnnyel jár, annyi kötöttséget is jelent: például ha közlekedő hajón szervezzük meg az eseményt, pontosan gondoskodjunk arról, hogy mindenki odaérjen indulásra, kössünk ki több alkalommal, hogy a korábban távozók elmehessenek, számoljunk azzal, hogy nem mindenki bírja a hullámok mozgását.

Hasznos: a semleges hatású, jó ár–érték aránnyal rendelkező helyek esetében több lehetőségünk van, hiszen itt saját ízlésünkre tudjuk alakítani a helyiséget. Mindenképp javaslom, hogy lehetőleg olyan helyet válasszanak, ahol csak a maguk esküvője zajlik és nem kell osztozni másokkal is a helyszínen!

Ha szeretnének megfelelő esküvői helyszínt találni, vegyék igénybe díjtalan tanácsadói szolgáltatásomat, itt a HarmoNeten. Szívesen segítek az ország vagy a környező országok területén is megfelelő helyszínt találni, de örömmel megmutatom akciós helyszínünket is, melyel jelentős megtakarítást érhet el.

Regisztráljon most esküvői helyszínt, akciónkon! Kattintson ide különleges ajánlatunkért, vagy hívja még ma a 06 - 70 - 3887237-es telefonszámot! >>>

Csevegjen esküvős témákról a fórumon!

Bercea Laura 
 
[6054]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x