A női lélek megértése
Címlap / Te+Én+Szex / A női lélek megértése

A női lélek megértése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Egy lehetetlen feladatra vállalkozom. Arról írok, hogyan értsük meg a nőket. A feleségem félmosolyát látva lehet, hogy mégsem fog sikerülni, de azért fussunk neki. Összeültünk hárman a haverokkal, hogy megvitassuk a kérdést. 

Egy lehetetlen feladatra vállalkozom. Arról írok, hogyan értsük meg a nőket. A feleségem félmosolyát látva lehet, hogy mégsem fog sikerülni, de azért fussunk neki. Összeültünk hárman a haverokkal, hogy megvitassuk a kérdést. Talán az a nyitja az egésznek, ha megpróbálunk megértően viszonyulni a nőkhöz. A megértés nem azt jelenti, amit Sanyi – aktívan netező informatikus barátom - tanúsít újságolvasás közben odavetett „Igendrágám!”-ok formájában. A megértés az osztatlan figyelemmel való teljes odafordulást jelenti, ahogy orvos barátom, Laci mondaná, legalább naponta kétszer, evés előtt.

A fiúk azt mondják, az a lényeg, hogy megértsük a nő nemi élettel kapcsolatos problémáit. Mivel ez egy személyes érzésekkel összekapcsolódó terület, a nők hajlamosak személyes sértésnek venni közeledésünket, ha nem előzi azt meg egy bizalmas és intim légkör. Laci – gyakorló orvosként – megerősített abban az elképzelésemben, hogy ha a nő duzzog, vagy éppen nem akarja, nem feltétlenül velem van baja. Én a bölcsész meg mindent magamra veszek ...

Sanyinak pedig az volt meglepetés, hogy a nőket nem az orgazmus a legfontosabb a szexben, hanem az összetartozás élménye, a szeretet, a szerelem megtapasztalása. Sanyi meg volt győződve róla, hogy a barátnőjének mindig ugyanolyan jó volt, miközben én a feleségemtől tudtam, hogy a barátnője folyton panaszkodik rá. Sanyival megbeszéltük, hogy ez alapvető szemléleti különbség a férfiak és a nők között és ez a másik kulcsa a nők megértésének.

Aztán oda keveredtünk, hogy milyen a jó szerető?
Lacival egyetértettünk abban, hogy a nőknek a hűség és a gyengéd érzelmek sokkal fontosabbak, mint a pénisz mérete, bár Sanyi a múltkor azt olvasta az Interneten, hogy a méret sem mindegy. Kibeszéltük az Icát, aki olyan, mint Mallorca, mert ott is mindenki volt. Laci szerint Ica frigid, de Sanyi szerint Laci csak bénáskodott, mert Ica volt neki az első és nincs is frigid nő, csak ügyetlen férfi. Szerintem a figiditás sokkal összetettebb probléma. Nem csak a női szexualitás nehézségeinek gyűjtőfogalma. Ismertem olyan nőt is, aki nagyon élvezte ugyan a szexet, de az orgazmusig soha nem tudott eljutni. Az első férfi voltam, akinek be merte vallani. Ez általában nem a nemi élet megvetéséből és a férfiak gondolkodása szerintem hidegségből táplálkozik.

Laci azt mondja, hogy kevés, ha csak odafigyelünk és jó szeretők vagyunk. Neki az is lényeges, hogy érzelmei a megfelelő viszonzásra találjanak. A megértett nő Laci szerint ugyanolyan megértő lesz. Amikor elkezdtem a karma törvényéről, meg a krisztusi szeretet eszméjéről beszélni, Sanyi jól leoltott engem, így ennél a pontnál odahívtuk a pincérnőt, aki csábos nevetésével máris összezavarta csodálatosan felállított elméletünket.

A női lélek megértéséhez nem jutottunk sokkal közelebb, hiszen értetlenül bámultunk egymásra, nem értettük, miért vigyorog a pincérnő, ezért rendeltünk még egy kör feketekávét, és hazamentünk.

Tóth József
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 12595 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x