Gondolkozz! Megéri szeretőnek lenned?
Címlap / Te+Én+Szex / Gondolkozz! Megéri szeretőnek lenned?

Gondolkozz! Megéri szeretőnek lenned?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Egy nős férfivel szerelembe esni nem új keletű dolog - évszázadok óta megtörténik ilyesmi. Annak ellenére, hogy mindig vannak nők, akik vállalják ezt a szerepet, érdemes elgondolkodni azon, hogy tényleg megéri-e. Különösen Karácsony környékén aktuális ezzel a kérdéssel foglalkozni, mivel azok a hölgyek, akik ebben a helyzetben vannak, tudják, hogy nem az imádott férfivel fogják a gyertyákat lángra lobbantani, mikor leszáll a csendes éj.  

Reménykedő várakozás

A legtöbb nő azért megy bele ebbe a nem túl lélekemelő a szerepbe, mert a nős férfi megígéri, hogy el fogja hagyni feleségét, és mellettük fogja magát elkötelezni. A tipikus történet vége azonban rendszerint az, hogy a hosszú várakozás eredménye nulla, azaz marad a szerető státuszban, semmi több.

Vannak, akik nem kapnak ilyen ígéretet, mégis megélik a kapcsolatot, mert titkon remélik, hogy a hőn szeretett férfi egy szép napon az övék lesz. Az az eset is fennállhat, hogy a feleség állítólag megengedi férjének, hogy máshol megkaphassa azt, amit ő nem tud, vagy nem hajlandó nyújtani. De ennek sem lesz tartós párkapcsolat a végeredménye, hiába áhítozik rá a szerető. Bármik is legyenek a körülmények a feleséggel kapcsolatban, a szeretőnek csupán a titkos, fel nem vállalt szerep jut.
Hölgyeim, mielőtt belebonyolódnának ilyen helyzetbe, vagy esetleg már benne vannak, tanácsolnám, hogy tegyenek fel maguknak néhány komoly kérdést:

Miért pont egy nős férfi?

Először is meg kellene fontolnod azt, hogy miért éppen egy nős férfi a célszemély? Rengeteg szingli pasi futkos körülötted, miért éppen az elkötelezett férfire fáj a fogad? Persze, ha nem lehetett előre tudni, hogy nős, mert félrevezetett, akkor nagyon fontos mérlegelned azt, hogy megérdemli-e egy gerinctelen személy, hogy a legkisebb odaadásodat is megkapja?

 

A másodhegedűs szerepe?

Egy dolgot mindenképpen tudomásul kell venned, mégpedig azt, hogy a felesége, és ha van(nak) gyermeke(i) mindig a fontossági sorrend első helyét töltik be, még akkor is, ha folyton panaszkodik, hogy milyen nehéz körülmények, érzelmi problémák, stb. között kénytelen otthon senyvedni. (Tudod, a tipikus duma.) A veled való titkos viszony fenntartása egyértelműen jelzi, hogy nem kíván megválni a feleségétől. Ha ennek az ellenkezője lenne igaz, akkor veled lenne és nem a feleségével.

Ehelyett inkább úgy dönt, hogy feleségét megkíméli a fájdalomtól és a megalázottság érzésétől, mert valamilyen módon azért szereti – és vígan folytatja veled a titkos viszonyt addig, míg engeded, elvárva tőled, hogy maximálisan megértő és alkalmazkodó legyél. Tényleg a másodrendűséget szeretnéd vállalni?

Unalmas házasság, forró szeretővel >>

Önbecsülés?

A szeretőséggel járó lélekre rótt feladatok – többek között – az önbecslésedet fogják rongálni, nem is kicsit. Igaz, hogy lassan zajló folyamat, de fokozatosan egyre komiszabbul fogod magad érezni. A magányosság érzete egyre gyakrabban fog rád törni – különösen az ünnepekkor, főleg Karácsonykor - megspékelve azzal, hogy te nem is vagy fontos, nem vagy több mint egy titkos szerető. Hiába mondja neked, hogy szerelmes, és őrülten fontos vagy neki, nem azt kapod, amit egy egészséges lelkületű nő jogosan elvárna egy kapcsolattól. Szóval ne hanyagold el magad, alaposan vizsgáld meg az önbizalmad, vajon minden a helyén van-e. 
 

Készen állsz a vég nélküli várakozásra?Egy nős férfivel való kapcsolat – bárhogy is nézzük – elég bonyolult, és tele van ismétlődő ígéretekkel, mely először működik, de később nyugtalanná és tehetetlenné válsz. Az esetek túlnyomó többségében nem hajlandó a családtól és a feleségétől elszakadni, így érdemes magadnak feltenni a kérdést: készen állsz-e egy „ki tudja milyen hosszú” várakozásra, miközben nem is lehetsz biztos benne, hogy megvalósul a válás. Leggyakrabban az az igazság, hogy a férfiak azt szeretnék, ha így vagy úgy működne a házasságuk, emellett megtartanak téged, de lehet, hogy nem is hosszú távú terveik vannak veled.
 

A boldogság illúziója

Érdemes azt a kérdést is felvetni, hogy vajon miért nem érdekli azokat a férfiakat, akik egyszerre több nővel tartanak ilyen-olyan kapcsolatot, hogy tulajdonképpen egyik nőt sem teszik boldoggá érzelmi szinten. Általában a feleséget sem ejtették a feje lágyára, ő is valahol sejti, hogy nem ő az egyetlen nő a férje életében.

 

Titkos varázs-de megéri?

A fentiek kivétel nélkül mind lényeges kérdések, melyeket tényleg őszintén kellene megválaszolnod. Az nem kétséges, hogy egy titkos viszonynak megvan a maga varázsa, sőt, izgalmas és érdekes is lehet. Viszont, mikor az izgalom kezd elhamvadni, és inkább a közeli, felvállalt kapcsolatra való vágy lesz uralkodó – és ez előbb-utóbb bekövetkezik -, akkor a szerető szerepe inkább fájdalommal, szenvedéssel telivé válik. Természetesen van esélye annak, hogy elhagyja érted a feleségét, de megéri várni? Nincs rá garancia.

Hölgyeim, a férfiak csak azt tehetik meg velünk, amit megengedünk nekik. Nagyanyáink korában az asszonyok még teljesen függtek a férfiaktól, napjainkban viszont már szerencsére magunk is meg tudunk állni saját lábunkon. Elgondolkodtató, hogy miért engedjük magunkat olyan szerepkörbe, melyek – valljuk be – több fájdalmat és méltatlan helyzetet, mint megbecsülést, boldogságot illetve harmóniát teremtenek. Mindannyinkban lakozik az isteni teremtő erő, mellyel a női mivoltunkhoz méltó dolgokat lenne lélekemelő alkotni.
Szexre sorsolt szeretők >>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 12188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x