Légy mágnes! Delejezd meg a pasikat így!
Címlap / Te+Én+Szex / Légy mágnes! Delejezd meg a pasikat így!

Légy mágnes! Delejezd meg a pasikat így!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Vannak nők, akik -kortól függetlenül- úgy vonzzák a férfiakat, mint a mágnes. Egy hölgy ismerősömet a hetvenedik életévéhez közeledte ellenére a férfiak még mindig randizni hívják. Az ő tanácsait szeretném megosztani azokkal, akik jelen pillanatban szinglik, de mégsem szeretnék egyedül tölteni az ünnepeket. Ha közéjük tartozol, érdemes tovább olvasni!  

Partikon állj a szoba közepén!
Szilveszter idején biztosan több bulira vagy hivatalos. Mindig próbálj meg a helység közepén maradni. Szépen húzd ki magad, viselj nagyon kényelmes cipőt, hogy sokáig állva tudj maradni. Persze ez nem azt jelenti, hogy egész éjjel egy helyben kellene állnod, egy kicsit menj körbe, társalogj. Ha azt szeretnéd, hogy abban a pozícióban legyél, hogy azzal tudj beszélgetni, akit te választasz, akkor nem szabad leülni. Ha valaki felkelti az érdeklődésedet, menj hozzá közelebb pár elegáns lépéssel, és kezdeményezd a beszélgetést.

Légy a bárpult sarkánál!
Ha szórakozóhelyen jársz, a legjobb stratégiai pozíció a bárpult sarka. Ott a legkönnyebb új ismeretségeket kötni.  A bártenderek szívesen beszélgetnek a pult sarkánál lévőkkel is. Egy nyilvános helyen a legrosszabb a fal mellé vagy asztalhoz ülni társasággal. Sokkal nehezebben leszel megközelíthető, ha másokkal együtt vagy. Persze ez nem azt jelenti, hogy egész éjjel a pult sarkánál kellene egyedül ácsingózni - nyugodtan vesd magad az éjszakába a barátaiddal, de néha szakadj el tőlük és teremts új kapcsolatokat.

Öt tuti bepasizós mágia szilveszterre >>

Légy a legjobb formádban!
Ez magától értetődőnek hangzik, de soha nem tudhatod, hogy hol és mikor ismerkedhetsz meg valakivel. Soha ne menj el úgy otthonról, hogy nem nézel ki csodálatosan. Még akkor is követni kell ezt a szabályt, ha csak leugrasz a szomszédos fitness terembe, vagy futsz egy kört a környéken. Ilyenkor is hozd rendbe a hajad, és használj diszkréten rúzst. Olyan színű öltözéket viselj, mely a legjobban passzol hozzád, és legelőnyösebben mutatja az alakodat. A szemszíneddel megegyező színek harmóniát sugároznak, ezért felhívják rád a figyelmet.

Figyelj a testbeszédre!
A testbeszéd a leglényegesebb. Mosolyogj, nézz az emberek szemébe, majd ha meglátsz valakit, aki érdekel, fordítsd el a tekinteted pár másodpercre, majd nézz vissza az illetőre. Ez mesterkéltnek hangzik, de segít a kiszemelt férfinek megfejteni, hogy mi is a valódi üzenet. A haj finom simítása, valamint a nyak alkarral való gyengéd érintése is a vonzalom biztos jele. Ha a férfi a helység másik felében lenne, ennyi testbeszéd világossá teszi számára érdeklődésedet. 

Mit ne tegyél semmiképpen
Ne beszélj magadról megállás nélkül. Ne tedd keresztbe a karjaidat. Ne rágózz. Ne piszkáld a körmeidet, vagy azokkal valamit. Az italban lévő jeget sem érdemes rágni. Az ilyen viselkedésmódok aggodalmat, frusztrációt, modortalanságot sugallnak. A volt pasid történetét se tárgyald ki, a férfiak nem szívesen hallgatják az ilyesmit az első találkozás alkalmával.

Rettegnek a visszautasítástól
A férfiak várnak egy jelre, hogy nyitott vagy kapcsolatteremtésre. Sokszor nem mernek kezdeményezni, mert félnek a visszautasítástól. Ezért érdemes feldobni a labdát.

Szilveszteri szex és randi horoszkóp pasiknak >>>

És ami mindennél fontosabb...
Ha netalántán azt gondolnád, hogy nem vagy elég vonzó ahhoz, hogy felkeltsd a férfiak érdeklődését, akkor nagyot tévedsz. Először is azért, mert valójában sokkal vonzóbb vagy, mint amilyennek tartod magad. Másodszor: a külső nem számít, ha alkalmazod a fent említett technikákat. Kalandra fel!

Itt is kalandra lelsz, csak kattints és regisztrálj!>>

Révész Márta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6082 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x