5 dolog, amit a férfiak utálnak az első randin
Címlap / Te+Én+Szex / 5 dolog, amit a férfiak utálnak az első randin

5 dolog, amit a férfiak utálnak az első randin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nagy társkereső körútjaikon járva észre sem veszik a szingli csajok, hogy bizony jó pár hibát már az első randin elkövetnek. Randitippek, hogy megtudd: mit nem bírnak a pasik!  

1. Bent felejted magad a mosdóban

„Bepúderezném az orromat”-mondják a jólnevelt angol hölgyek, (mi csak épp sminkelni ugrunk ki a kisebbik helyiségbe), aztán órákra eltűnünk a vizesblokk zegzugaiban. A férfi pedig hosszasan morfondírozhat azon: mi a csoda tarthat ennyi ideig neki? Hiszen egy kis púdert feldobni az orrcimpára, nem valószínű, hogy fél órás elfoglaltság lenne. Lassan telnek a percek, a randi végén pedig szinte már el is felejti szegény pára, hogy kit is hívott meg légyottra…

HarmoNet-tipp: Ne várakoztasd meg hosszasan az első randin!

2. „Minden férfi szemét”

Csalódott vagy? Épp most dobott az előző pasid? Rendben van, elhisszük, hogy tele vagy fájdalommal, de dühödet és indulataidat ne az elő randin ereszd szabadjára. A pasik nem díjazzák, ha egy nő panaszládának használja őket, főleg nem akkor, ha az előző pasival kapcsolatos nyavalygást kell végighallgatniuk.

A másik nagy veszély, hogy hamar azt hiheti az illető, hogy csak vigasztalásra van szükséged, nem pedig egy új kapcsolatra.

HarmoNet-tipp: Szervezzetek a randi előtt egy csajos bulit, ahol kibeszélhetitek aktuális pasi gondjaitokat!

3. „Jobb, ha tudod: ne akarj tőlem semmit”

Lehetséges, hogy nem akarod rohamtempóban belevetni magad egy új kapcsolatba, és ellenkezik az elveiddel, hogy már az első randi után testi kapcsolat, vagy akár egy csók legyen köztetek, az ilyen kategorikus kijelentések azonban nem a legszerencsésebbek. Ez a mondat azt sugallja, hogy semmi esélye nálad: nem tetszik neked, és semmi értelme a további próbálkozásoknak. De azt a tévképzetet is kialakíthatja, hogy egy vadállatnak nézed, aki egyből le akarja tépni rólad a bugyit, és ki van hegyezve a szexre. Valószínűleg tényleg nem akar majd tőled semmit, te pedig nem érted, miért nem kerül sor újabb találkozóra.

HarmoNet-tipp: Finoman jelezd, hogy nincs ellenedre a közeledése, de az első randi után ezt te még túl korainak tartod!

4. Hárman párban

Sok szingli csaj annyira összeforrt szingli barátnőjével, hogy még az első randira is magával hurcolja lelki társát. Ezt jobb, ha elfelejted! A gardedámok ideje lejárt, és nem valószínű, hogy újdonsült pasid kitörő ovációval fogadná, ha ketten jelennétek meg az első találkán. (Kivéve persze, ha szívesen megosztaná ágyát egyszerre két hölggyel is...)

Azt sem javasoljuk, hogy telefonon tartsd a kapcsolatot barátnőddel a randi ideje alatt. A túlzott telefonfecsegés, vagy a romantikus bók alatti sms-ezés, garantált elrontója a találkátoknak.

HarmoNet-tipp: Némítsd le a telefonodat, ha randizol!

5. Ne zsebeld ki!

Kényes pontja randitok végének: a csekk. Vagyis annak a dilemmája, hogy ki állja a mozi, ital vagy vacsora költségét? Erre most azt mondod: Hát ki más, mint a pasi? De állj csak meg egy pillanatra! Igaz, hogy a férfiak többsége automatikusan a pénztárcája után nyúl, és hallani sem akar arról, hogy a hölgy kifizesse a saját fogyasztását, de ne élj vissza a helyzettel!

Teljesen mindegy, hogy ki hívott meg, kit, mindig egy szép gesztus, ha a másik felajánlja, hogy kifizeti a saját részét, ráadásul kellemes benyomást is tehet a másikra!

HarmoNet-tipp: Ha ő fizet, igyekezd viszonozni kedvességét. Hívd meg például egy otthoni vacsorára magadhoz!

További randitippek csajoknak >>

   

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 8700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x