Javítsd az állóképességed! A férfi intimtornáról
Címlap / Te+Én+Szex / Javítsd az állóképességed! A férfi intimtornáról

Javítsd az állóképességed! A férfi intimtornáról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Sokszor tapasztalom, tanítványok elmondásai alapján, hogy manapság a szex igencsak teljesítményorientált lett, ahogyan egész életünk is, és ez nem jó. Sem a férfinak, sem a nőnek.  

Egy férfi minél tovább tudja megtartani a hímvessző merev állapotát (minél tovább tart a szeretkezés az ejakuláció előtt), annál tovább tart majd a férfiassága az élete folyamán (ez ugyanis többek között fokozza a tesztoszteron hormon termelődését). A nőknek pedig általában több időre van szükségük ahhoz, hogy eljussanak az orgazmusig.

dr. Balogh Katalin sorozatának I. része: A nők szexuális kultúrájának fejlesztése >>

A hímvessző ügyesítése!

A férfi intim torna megedzi az izmokat, javítja az állóképességet, "ügyesíti" a hímvessző izmait, segít a magömlés kontrolljában. Ha jól edzi egy férfi a gátizmait, akkor azok jól működnek és biztosítják a kismedencei szervek (prosztata, herék, mellékherék stb) jó tápanyag-, oxigén- és vérellátását. Tudom, hogy ez érdekesen hangozhat, de az ejakuláció kontrollját, azaz a sperma visszatartását ugyanúgy meg lehet tanulni, mint azt, hogy a vizeletet is visszatartjuk (csak ez utóbbit már pici gyerekkorunktól fogva tanuljuk, a másikat pedig nem).

Kitartó gyakorlás szükséges hozzá, de a távolkeleti kultúrákban a férfiak ezt egészen odáig tudják fokozni, hogy szét tudják választani az orgazmust az ejakulációtól, azaz pl. több orgazmus megélésére képesek egymás után úgy, hogy csak a legvégén engedik ki a spermát. Az, hogy kinek mennyi szexuális együttlétre van szüksége, egyénenként változó, igazából az okoz problémát, ha a partnerek igényei e téren különbözőek. Fontos, hogy meg tudják beszélni a nehézségeket, problémákat. Leggyakrabban ott szokott elcsúszni a dolog, hogy a két fél nem mer beszélni ezekről a dolgokról.

A millió dolláros pont
A férfiaknál is van egy olyan anatómiai pont, mint a nőknél, és erről általában a férfiak és a nők sem szoktak tudni: úgy nevezik: „a millió dolláros pont” (mindenkinek a fantáziájára bízom, miért ezt a nevet kapta ez a terület ). A hímvessző rejtett részének végénél, a hátsó záróizom (végbél) előtti területen, a herezacskók felfüggesztése mögött található. Kívülről ez a terület nem annyira érzékeny, de a felette elhelyezkedő szervek (gátizomzat és prosztata) azonban igen, így ennek a pontnak a külső megnyomásával a férfiak mélyebb orgazmus átélésére képesek, illetve ennek a területnek az edzésével megtanulható a millió dolláros pont izommunkával történő felemelése is, ami szintén mélyebb-hosszabb orgazmus-élményt ad, másrész kellő edzettség esetén az ejakuláció visszatartását is ezzel a területtel lehet elérni. Most már érthető az elnevezés is, talán…

Az önkielégítés kérdése
Még egy fontos kérdés, amit gyakrabban a férfiak szoktak feltenni, bár ez azt hiszem szintén csak szocializációs szemérem a nők részéről: Nem gondolom, hogy az önkielégítés probléma, jó tanulópénz, de igazából csak egy út ahhoz, hogy ügyesek legyünk a partnerrel, ezt kell szem előtt tartani, olyan ez, mint egy edzés a meccs előtt. Vagy azt is lehetne mondani, hogy persze jó dolog egyedül vacsorázni, ha éhesek vagyunk, de egy gyertyafényes vacsora a párunkkal nyilván összehasonlíthatatlanul jobb.

Az egyik tanfolyamon azt mondta egyszer egy férfi, hogy ő azért van bajban a barátnőjével, mert az még azt sem tudja, hogy saját magának mi is lenne a jó. Hát azt hiszem, ez örök tanulság nekünk nőknek is… és ezt nem is kell tovább magyaráznom.

Hát nincs más hátra, mint megismerni a másik vágyait és leginkább törekedni arra, hogy elérhesse azokat!

Dr. Balogh Katalin  intim torna tréner,  orvos >>
Kapcsolódó fórum a HarmoNeten >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 34997 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x