Randitippek Született Balfékeknek
Címlap / Te+Én+Szex / Randitippek Született Balfékeknek

Randitippek Született Balfékeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Te sem vagy született dumaláda, aki pillanatok alatt elkábítja a randira hívott hölgyet? Meg sem mersz nyikkanni, ha álmaid asszony közelít feléd egy társaságban? Ne keseredj el: következzék most néhány pofon egyszerű randitipp, hogy némi önbizalomra tegyél szert.  

Ruhát az alkalomhoz!
Bizonyára anyukád is számtalanszor elmondta már, hogy a randin mindig viselj megfelelő ruhát (ebbe a megfelelő cipő is beletartozik)! Nem szerencsés, ha túl kihívó vagy provokatív az öltözeted: a rövid nadrág-kinyúlt póló, de a hirtelen fellángolásból lilára festett haj is negatív benyomást kelthet viselőjéről.

Diszkréten illatozz!
Természetesen szíved hölgye biztosan értékelni fogja, hogy kimosakodva, megborotválkozva és igényesen várod az első randin, de ne ess túlzásokba: nem leszel vonzóbb, ha több méteres körzetben pacsuli szagot árasztasz, és a krémes pakolás még láthatóan ott virít az arcodon.

További csajozós trükkök itt >>

Csak nyilvánosan!
Az első randit feltétlenül nyilvános helyre szervezd meg: egy hangulatos teázó, egy barátságos kávézó, vagy valamilyen különleges helyszín (jégpálya, múzeum) megnyugtatóan hat a másikra, biztonságban érezheti magát. Nem fogja azt érezni, hogy tartania kell tőled.

Légy rugalmas!
Lehet, hogy szerinted remek randiötlet egy hot dog bekapása a sarki büfében, de könnyen megeshet, hogy a hölgy feszengve érezné magát a szituációban. A randi előtt nyilván számtalan információ birtokosa lehetsz már: tudakold meg, milyen helyeket szeret, hol tölti el szívesen a szabadidejét, hová menne el, ahol még nem volt?
Igyekezz a kedvében járni!

Légy férfi a talpadon!
Elképzelhető, hogy ódivatúnak tűnnek bizonyos gesztusok, de te azért ne dobd őket sutba, csak azért, mert a haverok röhejesnek tartják.  Add fel és segítsd levenni a kabátját! Engedd előre az ajtón! Ha étteremben vagytok, húzd ki a székét, és engedd először őt rendelni!
Éreztesd vele, hogy megbízható vagy, akire lehet számítani, és aki képes a nehéz helyzeteket is orvosolni (pl. egy defektes autó kerekét hipp-hopp kicserélni)
Ne feledd: az ilyen apró figyelmességek csodákat tudnak művelni!

Lazíts, ne görcsölj!
Nem kell előre megírt forgatókönyvvel érkezned a találkára, légy spontán, bízz magadban! Mutasd meg, hogy értesz a humor nyelvén, nevess bátran, dőlj hátra és élvezd a pillanatot!
Kérdezz és figyelj a válaszokra! (de semmiképp ne kérdezz az előző kapcsolatairól, az első randin ennek a témának nincs helye)

Mindig nézz partnered szemébe! Ebből biztosan tudja, hogy érdeklődő vagy és figyelsz arra, amit mond.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 7040 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x