7 lépéses módszer, hogy megérezd; ő az igazi!
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / 7 lépéses módszer, hogy megérezd; ő az igazi!

7 lépéses módszer, hogy megérezd; ő az igazi!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Biztosan előfordult már mindannyiunkkal, hogy elbizonytalanodtunk: vajon ő-e az igazi? A szerelemnek pedig csalhatatlan jelei vannak. Hallgass a megérzéseidre!  


Rendezvénynaptár

A szerelem egyértelmű jelei

Az adrenalin-szintünk igencsak meglódul, mikor halljuk a hangját, a kis lepkék a gyomrunkban csak úgy repkednek, egyik csapdossa a szárnyával a másikat. Minden porcikánkat elönti a kellemes remegés, mikor érezzük lélegzetét a nyakunkon. Az együtt töltött idő kivétel nélkül, minden egyes alkalom izgalmas. Így lehetne röviden jellemezni a szerelem állapotát. Hihetetlen hatással van ránk, viszont ha kételkedünk, hogyan oszlathatjuk el?

A múlt nem válik köddé

Sokan felteszik a kérdést maguknak: tényleg ezzel az emberrel fogom eltölteni életem hátralévő részét? Csodálatos vele az ágyban, de vajon álomapa és mesés férj is lesz egyben, ha gyermekeket szülök? Sajnos a múlt csalódásait nem lehet nyomtalanul kitörölni lelkünkből, még ha fel is dolgoztunk egy fájdalmas szakítást, egy gyászos végű, kiüresedett kapcsolatot, a láthatatlan sebek azért hatással vannak ránk minden áldott nap. Mindannyian átestünk már azon a tapasztalaton, hogy az egyedülállóan rendkívülinek tűnő lelki társunkról nem is olyan rövid idő alatt kiderült, hogy egy förtelem - és nemhogy ágyunkat nem szerettük volna már megosztani vele, de annak sem örültünk volna igazán, ha csak összefutunk az utcán.

Tényleg a valós énünket szereti?

Mit kell figyelembe vennünk? Igazán önmagunkat adjuk a kapcsolatban? Tényleg azért szeret bennünket, amilyenek valójában vagyunk? Vagy azt a pusztán vágyaiban megjelenő egyéniséget szereti, melynek hisz bennünket, vagy amilyenné szeretne formálni?

A recept 7 lépésben

  1. Üljünk le egyedül egy csendes, nyugodt helyen. Figyeljük meg, hogy a gyomrunkban repdeső pillangók vajon nyugodtan repkednek-e az izgalom érzete mögött?
  2. Ha másoknak beszélünk róla, teljesen a valóságot fedi a történet, vagy csak a kapcsolat egy számunkra kívánatosabb lehetősége?
  3. Gondolkodunk-e azon, hogy mit változtatnánk a nagy Ő-n?
  4. Biztosak vagyunk-e abban, hogy mi jelentjük számára a tökéletes partnert?
  5.  Félünk az elkötelezettségtől, de úgy gondoljuk, hogy működne ezzel a társsal?
  6. Természetesen tudunk-e beszélgetni, vagy össze kell szednünk minden bátorságunkat?
  7. Úgy érezzük, minden klappol, vagy valahol van valami bökkenő?

 

Mindenkinek működik az intuíciója
, így önmagunknak egyáltalán nem nehéz megjósolni a jövőt. A lényeg az, hogy a valóságot lássuk, ne ringassuk magunkat soha meg nem valósítható álmokba. Ehhez az kell, hogy a kapcsolatot tisztán és egyben ösztönösen legyünk képesek megítélni. Akkor a legnehezebb reálisan látni, mikor benne vagyunk egy helyzetben, vagy úgy próbáljuk ferdíteni, hogy ahhoz illeszkedjen, ami nekünk a legkényelmesebb. Igencsak nehéz feladat magunkat, élethelyzetünket kívülről szemlélni. Pedig ez lenne a feladat.

Illusztráció: Victoria Borodinova / Pixabay

  


 
 
[ 7562 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x