10 nyerő tipp, hogy szabadulj meg a kedvestől örökre!
Címlap / Te+Én+Szex / 10 nyerő tipp, hogy szabadulj meg a kedvestől örökre!

10 nyerő tipp, hogy szabadulj meg a kedvestől örökre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Ha te nem megtartani, hanem épp megszabadulni szeretnél tőle; ha nem szívmelengető szerelmi ötletekre, hanem lekoptató ravaszságokra vágysz, akkor most kedvedre szemezgethetsz tippjeink között.  

Amikor azt mondom: - RÚGD MÁR KI VÉGRE! te pontosan tudod, hogy mennyire nem egyszerű ez a dolog. Hozzászoktál már a mocskos zoknik összeszedéséhez a virágtartó alól, vagy éppen az éjszakai fingkoncerthez, és ehhez, - mi tagadás - ragaszkodsz. Ilyenkor egyszerűbb lenne, ha történne végre valami külső esemény, ami kimozdítana a holtpontról, és segítene végre lerázni  azt az alakot, akiről néhány napja/hete/éve még azt hitted, hogy ő a főnyeremény.

 1. Minden nap indulj kereső körútra, és ügyelj arra, hogy semmit ne felejts ki! Gondosan ellenőrizd sms-eit, lopd el a Facebook és insta jelszavát, vizsgáld át, hogy merre barangolt a neten; ne mulaszd el megkérdezni, kivel beszélt épp telefonon; és csúsztasd bele a legapróbb zsebekbe is ujjacskáidat!
   
 2. A meglehetősen átlátszó migrénes panaszkodás helyett készíts jól használható listát, amely feltétlenül tartalmazzon krónikus fáradtságot, szűnni nem akaró stresszt, premenstruális szindrómát, derék és hátfájást valamint azonnal elvégzendő túlmunkát.
   
 3. Magyarázd el neki, hogy te a természetes szépségben hiszel, és nincs kedved epilálással, gyantázással vagy borotvával kínozni lábaidat illetve egyéb kényes testrészeidet.
   
 4. Ne mulaszd el figyelmeztetni arra, hogy jó lenne egy kissé lefogynia, valamint hogy milyen gusztustalanok is az al-és feltáji hangok, melyek ő kapcsolatotok természetes velejáróinak tart.
   
 5. Csörgesd meg telefonon negyedóránként, amikor épp barátaival sörözik, meccset néz vagy kedvenc szabadidős tevékenységének hódol. Kérj részletes beszámolót, hogy mi történt azóta, mióta nincs veled.
   
 6. Tarts készenlétben néhány „Bezzeg a Huffnágelpisti”-típusú ötletmorzsát, amelyekben volt pasasaidhoz hasonlítod, aki edzettebbek, intelligensebbek és kitartóbbak voltak, és a szerszámuk is nagyobb ... 

  HarmoNet tipp: Mi lett volna, ha Hufnágel Pistihez megyek feleségül?

 7. Tégy javaslatot arra, hogy ideje lenne beszereznetek egy vibrátort, hogy végre ne csak a könyvekből tudd, mi az az orgazmus.
   
 8. Fejtsd ki neki, hogy az anyja egy sárkány, aki pocsékul főz, és anyuci kisfiaként kezeli csemetéjét. Tegyél megjegyzéseket a hárpiára, szíts ellentétet, amikor csak lehet! Szólítsd módszeresen "kisfiamnak".
   
 9. Éreztesd vele, hogy te vagy a főnök, aki nála többet keres, nála okosabb és sokkal többet ért el az életben. Figyelmeztesd, hogy még nem cserélte le ciki autóját, és hogy ideje lenne feljebb könyökölni magát a munkahelyén!
   
 10. S ha már nincs semmi a tarsolyodban: tegyél szűzi fogadalmat, amely a karikagyűrű felhúzásáig és a boldogító igen elrebegéséig is eltarthat.

Ha a delikvens mind a 10 pontot képes kiállni, mint a mesebeli herceg a próbákat, akkor nincs más esély; - Fogadd vissza! Még egy ekkora szarvasállatot nem találsz úgy sem, akivel azt tehetnél, amit csak akarsz. Kérdés már csak az, akarsz-e egy istállóban élni?

Ha mégis egy jobbat keresel, regisztrálj most! >>>

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x