5 dolog, amit a pasik utálnak az első randin
Címlap / Te+Én+Szex / 5 dolog, amit a pasik utálnak az első randin

5 dolog, amit a pasik utálnak az első randin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Nemcsak a nőnek fontos az első benyomás. Egy férfi számára is lényeges mindaz, amit az első, kettesben eltöltött randin megtud rólad. Ha nem figyelsz oda bizonyos dolgokra, akkor felesleges arra számítanod, hogy lesz folytatás! Nézzük a legtipikusabb hibákat, amiket a nők elkövetnek az első randin.  

Ne késs túl sokat!


Természetesen nem az illemtankönyv által is előírt 5 perces késére gondolok. Rendben van, hogy sok készülődést igényel az első randi. Nehéz beosztani az időt otthon, miközben a tökéletes sminkre és öltözékre törekedsz. Nem könnyű mindent elintézni, minden szexi kiegészítőt magadra tenni, és még pontosan oda is érni a megbeszélt helyre. De azért próbálkozz meg azzal, hogy ne várasd órákig azt a szerencsétlen fiút! A negyed óránál hosszabb késés már nem hogy nem illik, de egyenesen bunkóság! Ne ásd el magad már a kapcsolat leges legelején! Ha az első randiról elkésel, akkor elég nehéz lesz meggyőznöd a fiút arról, hogy te az életben egyébként pontos vagy, csak most véletlenül, a nagyfokú izgatottság miatt csúszott ki az idő a kezed közül.

Nem hagyod szóhoz jutni

A nők általában sokkal közlékenyebbek a férfiaknál. Éppen ezért fennáll annak az esélye, hogy annyira belelovallod magad a mesélésbe, hogy észre sem veszed, hogy társad már percekkel azelőtt elvesztette valahol a fonalat, és nem is érti már, hogy miről csacsogsz olyan kitartóan. Egy férfival éreztetni kell, hogy nőiségedből adódóan készséges és odafigyelő vagy. Biztosítanod kell arról, hogy érdekel téged az ő világa is, és engedd őt megszólalni, mesélni magáról. Egyébként annak, hogy csak te beszélsz magadról az is egy nagy hátránya, hogy lelkesedésedben minden olyat elmondasz, aminek lehet, hogy csak egy későbbi randin lett volna itt az ideje. Félő, hogy a túl nagy kitárulkozás megrémíti a fiút, vagy egyenesen elveszti kíváncsiságát irányodba. Ne kövesd el ezt a hibát sem. Tarts magad körül egy vonzó, sejtelmes ködöt, ami nem enged minden részletet átlátni!

HarmoNet tipp: 5 dolog amit a csajok utálnak az első randin>>>


Az előző pasim…

A férfiak büszke lények. Ne gázolj már az elején bele hiúságukba, és önérzetükbe azzal, hogy az addigi kapcsolatadat feltárva az előző pasijaidat isteníted! Nem szép dolog már az elején összehasonlítgatásokat végezni. És minden bizonnyal nem is gyümölcsöző. Ha szeretnéd, hogy legyen következő randi is, akkor ne ecseteld a múltat. Ezt ráér majd később megtenni, amikor a férfi maga érdeklődik a részletek iránt. De akkor is ügyelj arra, hogy a beszámolót milyen módon és stílusban teszed!
 

„Kiszaladok a mosdóba. Egy fél óra és itt vagyok…”

Amikor választottad meghív egy kettesben elfogyasztott vacsorára, akkor azt valóban úgy is gondolja, hogy kettesben fogjátok eltölteni, és nem hagyod őt hosszú percekre magára a tányérjával. Azzal nincs semmi gond, ha kimész a mosdóba, de ne felejtsd magad ott. Az nem bűn, ha azt akarod, hogy sminked tökéletes legyen és pár mozdulattal kijavítod, de ha egy mód van rá ne kezd előröl a randi előtti több órás sminkelési procedúrát. Inkább kedveseddel foglalkozz. Ha tényleg tetszel neki, vonzónak tart, akkor ezt nem a sminked miatt teszi!

Állandó telefoncsörgés / messengerezés, szelfizés, lájvolás, becsekkolás és társai 


A mai világban nem tagadom, nagyon fontos az információáramlás. De mi lenne, ha legalább a randi alkalmával kikapcsolnád, vagy legalább lenémítanád a telefonodat. Ezzel mutatnád ki leginkább, hogy ott, abban a pillanatban téged nem érdekel semmi más, csak az az egy bizonyos férfi, akivel éppen vagy. Gondolj bele, milyen kellemetlenül érezheti magát szerencsétlen addig, amíg te éppen telefonon vitatod meg az élet dolgait a barátnőddel. És nem beszélve arról, ha éppen egy olyan pillanatban szólal meg a telefon, amikor már-már kezdtek intim közelségbe kerülni egymással, mondjuk az első csók elcsattanása előtt. Ne hozd magad és őt ilyen kellemetlen helyzetbe!

HarmoNet tipp: Szexpartner keresés, ahogy a csajok csinálják>>>

Ha az első randitok alkalmával ezekre az apróságokra odafigyelsz, úgy minden bizonnyal számíthatsz arra, hogy lesz folytatás. És ha mégsem, akkor viszont nem ezen múlott!

Hogy legyen kivel randizni, regisztrálj itt>>>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 2725 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x