5 garantált tipp, amivel összejön az egyéjszakás kaland
Címlap / Te+Én+Szex / 5 garantált tipp, amivel összejön az egyéjszakás kaland

5 garantált tipp, amivel összejön az egyéjszakás kaland

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

Szilveszterkor mindenki lazább egy kicsit, főleg, aki épp partnert keres. Könnyebb az ismerkedés, és rövidebb az út az ágyig - főleg, ha élsz az alábbi praktikákkal! Ezeket azonban akkor is érdemes bevetned, ha megtartanád a kapcsolatodat, csak épp egy kis izgalmat vinnél bele - miért ne éppen az év utolsó napján? Kalandra fel!  

Te miért keresel futó kalandot?

Lehet, hogy szingli vagy, már rég nem voltál férfival, és egyszerűen csak a felgyűlt feszültséget akarod levezetni egy izgalmas éjszaka élményeivel?

Az is lehet, hogy már réges régen kiábrándultál a férfiakból, és eleged van a velük való együttéléssel járó gondokból, és csak egyszerűen a szex örömére vágysz?

Még az is elképzelhető, hogy házasságban élsz pároddal, de kapcsolatotok már egy ideje oly mértékben ellaposodott, hogy szeretnéd magadat valami izgalommal felébreszteni. Ha nem működik egy házasságban a szex, akkor nagyon ingatag lábakon áll az a kapcsolat. Ideje valami színt vinni bele, és lehet, hogy ezt éppen egy ilyenfajta kilengés adja hozzá. Ha így áll a helyzet és tökéletesen biztos vagy a dolgodban, hajrá, kalandra fel!

Ha vannak kétségeid, legelőször azért azt gondold végig, egy szexi randit nem éppen a pároddal lenne érdemes újra végigjátszani! Az alábbi forgatókönyvet meglévő partnereddel is nyugodtan bevetheted, és így újra felélesztheted a tüzet kettőtök között!Lássuk, hogy érdemes nekikezdeni!

1. Mély dekoltázs, ringó csípő

Először is már külső megjelenésedben azt kell sugároznod magadról, hogy benne vagy minden izgalmas és vad dologban. A szilveszteri divat még inkább teret enged ennek.

 

Az egyik legfontosabb a kihívó ruha és smink, és természetesen a magas sarkú cipő, amelyet úgy terveztek meg, hogy megemelve a nő sarkát, még izgalmasabb látványt tárjon a férfi elé a nő csípőjéről. A magas sarkú cipőben való járás kellemes ringást kölcsönöz a női fenéknek, ami rendkívül kihívó, és izgató a férfiak számára.

A mély dekoltázs természetesen szintén a női bájak kiemelésére szolgál. Érdemes olyan nyakláncot felvenni, ami becsusszan a keblek közé, bekalauzolva az urak tekintetét az intim zónába, és természetesen megmozgatva ezzel fantáziájukat.

2. Vörös ajkak

Ha már első pillanatban azt akarod sugallni, hogy szexre vágysz, akkor nélkülözhetetlen a vérvörös, vagy ruhádhoz illő, de kihívó, feltűnő színű ajak. A női nemi szerv egyértelmű szimbólumai az ajkak. A vérvörös ajkak azt hirdetik, hogy kész vagy a befogadásra, az egyesülésre, a szexuális aktusra. Az intim zóna túlfűtöttségéről árulkodnak, mely terület vérbősége mindig a megtermékenyítésre váró nőt szimbolizálja. Ezek az archaikus, ősi szimbólumok akkor is működnek, ha nem vagyunk tudatában a jelentésüknek. És még mennyire működnek, ha tudatosan használjuk őket!

3. Erotikus tánc

Nem kell feltétlenül a rúd mellett lejtett sztriptíz táncra gondolni. Ha ügyes vagy, pár perc alatt elérheted csípőmozgásoddal, és erotikus jellegű mozdulataiddal, hogy a pasi, akivel a buliba érkeztél, égig érő vággyal szorítson magához! Simulj hozzá minél jobban, és tutira félreérthetetlené válik testbeszéded. Mutasd neki, hogy tested mely részét érintse meg, és te se riadj vissza az intimebb simogatásoktól - se az ő, se a saját testeden! A tánc mindig sugall valami erotikát, ráadásul szilveszterkor mindenki sokkal inkább levetkőzi az ilyen jellegű gátlásait is. Van aki azt mondja, a szex a táncparketten kezdődik. 

Tipp: Arra vigyázz, hogy ne az alkoholból merítsetek bátorságot, mert az tudvalevőleg nagyon hamar visszfelé sül majd el. Légy az ivásban mértéktartó, így mértéktelenül élvezheted majd a szex örömeit is később!

4. Szexis, sikamlós témák

Ha tényleg csak egy egyéjszakás kalandra vágysz, akkor semmiképpen ne a családtervezésről kezdj el beszélgetni a pasival, és ne valami unalmas témával tartsátok szóval egymást! Ez az éjszaka nem az elmélyült beszélgetésről szól, és nem is egymás minél jobban történő megismeréséről. Elég csak a vonzalom, mely felébreszti a vágyat és az ösztönöket. Próbáld a szeretkezés irányába terelni a szót. Mesélj arról, te milyen vagy az ágyban, és mit szeretsz, ha csinálnak veled ott. Minél jobban belementek ebbe a témába, annál jobban beindul a fantáziátok, és jöhet a folytatás…

5. Élvezd ki a pillanatot bűntudat nélkül!

Viselkedésed nyilván félreérthetetlenül tudatosította a férfiban, hogy mire vágysz, így ha a csókolózás kezd egyre hevesebb vágyakat ébreszteni mindkettőtökben. Irány az ágy! Ilyenkor mindent szabad! Ne gondolkodj azon, vajon reggel hogy ébredsz fel. Lesz-e bűntudatod, vagy sem! A lényeg, hogy jól érezd magad, és ki tudja, még az is lehet, hogy az egyéjszakás kalandból hosszantartó, izgalmas kapcsolat kerekedik! ... persze a védekezésről mindenképp gondoskodj, ez nagyon fontos!

Ha már minden női praktikát bevetettél, de még egyikkel sem sikerült célt érned, akkor próbáld ki a nyalókát! Az erotikus nyalókázásról itt olvashatsz részletesen >>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 14389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x