Létezik még romantika?
Címlap / Te+Én+Szex / Létezik még romantika?

Létezik még romantika?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Megkérdeztük, szerintetek van-e még romantika manapság? Nyakunkba vettük az utcát, hogy kiderítsük: csak beszélünk és ábrándozunk róla, vagy tényleg létezik az a bizonyos romantika. 

Megkérdeztük, szerintetek van-e még romantika manapság? Nyakunkba vettük az utcát, hogy kiderítsük: csak beszélünk és ábrándozunk róla, vagy tényleg létezik az a bizonyos romantika.

1. Simon Zsuzsa, 24 éves, tanár:
Lehet, hogy létezik, de manapság már, főleg a fiúk, igen gyakran elfelejtik ezt a szót, hogy romantika. Nincs túl sok jó tapasztalatom e téren.
A barátnőmmel viszont történt valami nagyon romantikus: úgy kérte meg a barátja a kezét, hogy karácsonykor az éjféli mise után azt mondta neki a fiú, hogy menjenek előre az oltárhoz, mutatni akar neki ott valamit. Oda is mentek, a barátja megfogta a kezét és az ujjára húzta a gyűrűt.
Irigylésre méltó, hogy ő talált magának egy ilyen romantikus fiút. Nagyon ritka manapság az ilyen.

2. Esztergályos Zita Ágnes, 20 éves, speditőr:
Nagyon-nagyon ritka, már csak elvétve találni romantikus fiúkat. Kevés jó tapasztalatom van
e téren, többet szeretnék, úgy is mondhatnám, hogy a fiúktól többet várnék.
Azért megesett már velem, nem is olyan rég, hogy egy hódolóm 20 szál vörös rózsát küldött a munkahelyemre. Úgy gondolom, ez valóban romantikus volt.

3. Molnár Eszter, 21 éves, egyetemista:
Romantika volt, van és lesz, tehet bármit az ember ellene, csak persze mindig az adott kor szokásainak és divatjának megfelelően. Mindenben meg lehet találni a romantikát, még egy darab száraz kóróban is, ha azt a nagy Ő adja oda. Én már csak tudom: a 6 órás várakozás alatt az egyik határátkelőnél a párom felvidításomra, jobb híján egy hervadt, tüskés bogáncsot szedett nekem, amit azóta is féltve őrzök.

4. Menich Nikoletta, 24 éves, kereskedő:
Az igaz, hogy rohanó, felgyorsult világban élünk, de szerintem az ember bizonyos mértékig maga alakítja az életét. Ha akarjuk, igenis létezik még romantika, csak észre kell venni.
Kedvesemmel a munkahelyünkön ismerkedtünk meg. Az első randevúnk egy olyan étteremben volt, ahol az ő egyik barátja a szakács. Természetesen „összeesküdtek ellenem”: a tányéromon, amit a rendelés után hoztak, egy paradicsomszív díszlett egy uborkanyíllal átlőve. Tökéletes találat volt, ennek megfelelően a vacsora is csodálatos hangulatban telt el.

5. Polgár Ágnes, 25 éves, ingatlanreferens:
XXI. századi rohanó világunkban a romantika már nem sok helyet kap, egyre kevésbé fér bele az időnkbe. De úgy érzem minden embernek szüksége van rá, ezért módot kell találnunk a meghitt alkalmakra.
Ilyen romantikus élményem, mikor egy 3 hónapos külföldi út után hazaérkezvén kb. 120-130 darab felfújt lufi várt a szobámban, amivel a barátom akart meglepni, mert ő nem lehetett ott a fogadásomon.

6. Ferencz Patricia, 20 éves, egyetemista:
Szerintem kihaló félben lévő „faj” a romantikus férfi. Szomorúnak tartom, hogy a mai fiúknak annyiban merül ki a romantika, hogy befizeti a barátnőjét még kétszer a szoláriumba vagy vesz neki egy cuki kis citromsárga autót.

Az én barátom is csak a mai kornak megfelelő mértékben romantikus. Megesett, hogy már az ajtónk előtt állva felhívott, hogy sajnos ma mégsem tud eljönni hozzám, de már közben nyomta is a kapucsengőt. Mire én, gyorsan letettem a telefont, hogy ajtót nyissak, ahol majdnem hanyatt estem: ő állt ott, egy vörös rózsával a kezében.

A körkérdés támogatója az Always
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 4419 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x