Csábíts a szemeddel! - Szemezési technikák horoszkóp jegyek...
Címlap / Te+Én+Szex / Csábíts a szemeddel! - Szemezési technikák horoszkóp jegyek szerint

Csábíts a szemeddel! - Szemezési technikák horoszkóp jegyek szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

A szem a lélek tükre. A szemezés pedig, a lelkek összekapcsolódásának ősi módszere. A szemkontaktus a legalapvetőbb és egyben a legizgatóbb eleme az udvarlásnak. Szinte nincs olyan 15 év feletti személy, aki már ne próbálta volna.  

A szemezés és maga a tekintet nagyon sokat elárul a személyről. A szem színe nagyon gyakran a Hold, vagy a nemi bolygók, így a Vénusz és a Mars állását tükrözi, de a szem mozgása és a tekintet minősége a napjegyet vagy az Ascendenst, vagyis a felkelő jegyet mutatja. A szemezés a legtutibb mód arra, hogy valakit elcsábíts. Egy keringő, egy misztikus tangó, igen, egy szexuális aktus, amibe, ha másik belemegy, többé nem kérdés, hogy bejössz-e neki... , s hogy innentől te mikor térsz a tárgyra, csak rajtad áll.
 

A szemezés körül azonban rengeteg a tévhit!

A szemkontaktust sokan elsajátítanák, jegyek szerint... (mert ugye, az a biztos, az  ő személyiségének megfelelően) azonban a legtöbben azt gondolják a tekintetnek a kiválasztott másik fél horoszkópjával kell analogizálnia. Vagyis, ha a pasim Kos, akkor a neki megfelelő nézésmód veszi majd le a lábáról.
 

Megsúgjuk: Ez tévedés! Miért?


A szem a te lelked tükre, ezért a szemezés, mint első, és legfontosabb nemi aktus két ember között, téged kell jellemezzen. Egy férfi számára akkor leszel vonzó, ha saját személyeddel analógiában cselekszel. Így ezért azt kell megtudnod, mi a te Napjegyed! Ha ez megvan, akkor pedig a saját technikádat kell tökéletességre fejlesztened. Ha ugyanis megfelelően adod önmagad, azaz harmóniába kerülsz magaddal, akkor leszel tökéletesen ellenállhatatlan, s akkor mindegy ki az illető, biztosan elcsábítod. Hogy mennyire lesz a dolog hosszú távú, nos ez az, amit viszont már csak kettőtök közös képlete árulhat el.

 

Nincs kit elcsábíts? Itt találhatsz magadnak partnert!>>>


Szemezős horoszkóp - jegyek szerint


Ha Kos vagy:
Felfalós tekintet a tiéd, és ez illik hozzád. Lassan kezdd, majd ne várd meg a végét, a választ, ha kell emeld fel az állát és nézz mélyen a szemébe. Igen, valószínűleg az ágyban köttök ki. Ha azonnal akarod Őt, ne a jövő érdekeljen. Szerezd meg, mielőbb!

Ha Bika vagy:
Lágy vagy és nőies, tartsd meg ezt a szemedben is. Hívj a tekinteteddel! Vonzz és csalogass, kérj és mutasd meg finom elesettséged. Játssz a másikkal! Ha erre képes vagy, tiéd lehet Ő is!

Ha Ikrek vagy:
Játékos vagy így szemed mosolyogjon ahányszor csak szíved nevet. Kalandozz a tekinteteddel, meg ne állj! Ha egyszer így mutatod magad, egyszer úgy, egyszer mélabút színlelsz, egyszer kicsattansz az örömtől, akkor is csodás színben pompázol majd. Megtalálod így játékos társadat.

Ha Rák vagy:
Lágyságot és a Hold tükrét kell jelképezned. Ez a szem mindig borús és szomorkás. Borongós tekintetedhez lovag kell aki megóv és megvigasztal. Oda kell csalogasd! A Hold sem világít önmagában, te sem tudsz egyedül ragyogni. Passzív áhítat, ez vagy te, és tökéletesen hódít, ha kifejleszted.

Ha Oroszlán vagy:
Erős tekintet, igen, mutasd ki büszkén, hogy ez az erő vagy te, képes vagy adni, szeretni de el is vársz, és a királynő szeretnél lenni ezért! A Nap ragyogása, melegsége, a kedvesség, ha árad belőled, még a legnagyobb jégherceg szívét is megolvasztod.

Ha Szűz vagy:
Szolid legyen tekinteted, ne fald fel, mert ezt az erődöt nem fogod tudni tartani, csalogasd, hívogasd közelebb magadhoz. Te vagy a levadászható fél. A játékosságot engedd meg magadnak, az élet szép és könnyed. A szemed is tudjon mosolyogni. Sok pillogás és apró szemmozgás fel fogja hevíteni, mert illeni fog hozzád igazán!

Ha Mérleg vagy:
Lassú és lágy tekintet. Tökéletes szimmetriában mozgó legyen a tekinteted. Nézz el szemérmesen, ha végre belenéz a szemed közepébe, akkor tartsd meg azt a pillantást! Te lehetsz az Ő másik fele, ha akarja. Mutasd ki, hogy egyensúlyra vágysz, és egyenlők lehettek. Ne szúrjon tekinteted, akkor önmagad leszel.

Ha Skorpió vagy:
A szemezés nagymestere vagy. Tekinteted misztikus és átható. Légy tudatában természetfeletti erődnek, birtokold saját vonzerődet. Nézz bele a szemébe, mintha a veséjéig látnál! A hatás nem marad el. Feszített férfi, nedves bugyi, igen ilyen a skorpió tekintet.
 

Ha Nyilas vagy:
Messze néző sas a Nyilas, tekintete a semmibe réved. Ha el is réved melletted, ő akkor sem hagyja el a szemed. Bámuld nyugodtan a láthatárt, elég, ha néha mélyülsz el szemében, akkor is imádni fog, mert ez személyed része.

Ha Bak vagy:
Erős, sötét tekinteted legyen szilárd és kikezdhetetlen, mint a kőszikla. Olyan stabil, amire várat lehet építeni, ne remegjen akármit is kérdez, vagy kér. Nézz a szemébe mélyen és elszántan, ezt a tartást sehol máshol nem fogja viszontlátni, s átadja magát neked.

Ha Vízöntő vagy:
Könnyed, halovány tekinteted megigézi majd. A szellemet, az értelmet tükrözöd neki, így légy a tudatában annak, hogy tökéletesen fitt az értelmed, s makulátlan szellemi frissességed. Átható szemeid, mint az ég óceánja. Képzeld el, ahogy felhőként úsznak az égen, ígérd tekintetteddel a végtelent, a befogott lehetetlent, s nem fog ellenállni.

Ha Halak vagy:
Lágy tekinteted a tó-tükre. Mindig tudd, hogy titkokat jelentesz neki, s ezt a varázst óhajtja. Nézhet akárhogy, titkaid megőrzöd, izgalmaid tárháza kifogyhatatlan. Barátságod és szereteted sugározzon tekintetedből. Így verhetetlen leszel!

HarmoNet tipp: A csábítás rejtelmei - Módszerek jegyek szerint>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 22504 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x