Home szex - szexmozi házilag (+18)
Címlap / Te+Én+Szex / Home szex - szexmozi házilag (+18)

Home szex - szexmozi házilag (+18)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Jó móka. Tényleg az! Nagyon sokan lelik benne örömüket, és még többen imádják nézni ezeket a filmeket. Bár gyanítható, hogy ezeket részben kéjtündérek becses szolgáltatásait filmre vevő, a szerepjátékban a „rendező” szerepét magukra vevő kalandorok forgatják, csak részben maguk a párok teszik közzé. De van olyan is, mikor egy pár kizárólag saját használatra készíti.  

Szex – tükörben
A dolog gyakran onnan indul, hogy a pár szereti nézegetni magát a tükörben. Először a nagyinál, a lopott pillanatokban a politúros ágyvég szolgál tükör gyanánt, aztán a hálószobai gardrób nagy tükre valahogy éppen a megfelelő helyre kerül. Sokan, ha nincs nagytükör, kis kézi borotválkozó-tükörben nézik végig magukat, mégpedig a nagyítós felével. Vannak bizonyos pozíciók, amiben mindkét partner jól láthatja a „merev test munkáját” – ahogy szépreményű fizikatanárnőnk fogalmazott az iskolában.

Egy lépés a kameráig- Home videó eldugva
A kameráig ma már egyre többen eljutnak. Hiszen – míg régen a szupernyolcas filmek idejében ez legfeljebb ábránd maradt – ma már egyre elérhetőbb egy kézi kamera, állványostul. Nagyon sok pár érzi úgy, hogy érdemes megörökíteni saját magát, és utána nagyon izgató dolog visszanézni a történteket. Beszerzik hát a hozzávalókat, mint Mari néni a zöldségesnél, és nekilátnak. Minél ifjabbak, annál bugyutább módokon. Hiszen ma már egy jobb telefon is alkalmas arra, hogy felvételt készítsünk vele. Ebből pedig akár botrány is lehet…

Ha rejtett kamerával dolgozik …
Régen ilyesmi csak a 007-es ügynök kémfilmjeiben fordult elő, ma azonban igen könnyen lehet valóság. Akár a mit sem sejtő párt is lefilmezheti valaki, mégpedig orvul. De gyakoribb, hogy a pár egyik tagja saját szórakoztatására gyűjti, például filmre vette az eddigi összes nőjét. Ha beleegyezik a másik, ha nem. Talán az motoszkál a fejében, hogy a kapuzárási pánik utáni években majd lesz mit nézegetni odahaza? Vagy majd ezzel fog villogni számos fiúunokája előtt? Vagy hogy az aggok házában, ha még meg tudja nyomni a távkapcsolót, akkor ezekre a filmekre hatékonyabban folyik a nyál a fogatlan szájából? Ha csak ez volna, még nem is volna baj.

HarmoNet tipp: Orgazmusmarketing és szexuális mókuskerék >>

Visszaélés a filmekkel
Az otthoni filmek bizony lehetnek igen veszélyesek. A megcsalt, elhagyott partner kiteszi őket a webre, úgy, hogy a saját magát ábrázoló részek lemaradjanak róla, vagy elküldi néhány barátnak, esetleg a szülőknek okulásul. Ha a felvétel orvul készült, úgy akár zsarolás, vagy iskolai ízetlen tréfa is lehet belőle. Rettenetes megcsúfolás, és évekig tartó pszichológiai munka lehet megszabadulni egy „vicces” osztálytárs ordenáré poénjától, amikor a kémia szertárban ügyetlenkedő párt felveszi a telefonján, és minden érdeklődőnek tovább küldi 3 túrórudi ellenében. És ez még csak a zsarolás ártatlan formája. A valódi profik ezért az ilyesfajta szórakozást elsősorban házaspárok, vagy tartós kapcsolatban élők számára ajánlják. Az ilyen tevékenység hiába bűncselekmény, hiába jelentjük fel azt, aki elköveti, a tettek következményét már nem lehet visszacsinálni, ha már tényleg az egész Akármi Rt végignézte a Vezér kalandját Gizikével. A vezér tekintélyének – és akár állásának is – garantáltan annyi. Gizikéről akár ne is tegyünk említést. Neki úgy ahogy van, annyi. A házi szexmozikat a számítógép javítóban épp úgy elcsenhetik, mint egy eladott laptop memóriájából kicsenve. Nézzük, mit tehetünk, ha meg akarjuk óvni magunkat az ilyesmitől!

Van, aki filmen szereti!
Először is szögezzük le: IGEN, van akit tényleg szórakoztat, és felizgat, ha mások nézik az ő szeretkezésüket, és tényleg felteszik ezeket a képeket a különféle filmnézegetős oldalakra, vagy fizetős pornó oldalakra. Amikor először ilyet láttam, nemhogy izgalmat nem éreztem, de nagyon röhögtem. A felismerhetetlenség érdekében a hölgy egy „gazdaságos” 97 Ft-os cica maszkot, az úr pedig ennek majomfej párját viselte. Először nem tudtam eldönteni, hogy ez most bohóctréfa, vagy komolyan gondolják. Mindenesetre még így is sokan megnézték őket. Az akció egy kissé lelakott (lakótelepi?) konyhában zajlott, a pulton, a turmixgép mellett. Vannak oldalak, ahol az ilyen filmek beküldőit valamilyen formában „dotálják”, tehát ingyen hozzáférést kanak mások hasonló filmjeinek nézegetéséhez, vagy ténylegesen pénzt kapnak azért, hogy beküldnek egy forróbb cuccot. Természetesen itt is fizetni kell a kukkolásért.

Hogyan óvjuk a filmjeinket? 10 fontos tanács! 

  •  Csak akkor írd ki a filmeket, ha később nézegetni akarod, vagy gyűjtöd.
  •  Ha kiírod a filmeket, tegyél rá olyan zárat, hogy a megnézéshez jelszó megadása legyen szükséges, így az esetleg illetéktelen kezekbe került akkor sem biztos, hogy meg tudják nézni. (Például a gyerekek nem tudnak belenézni a szülők akciózásába) 
  •  Jelöld meg az ilyen tartalmú lemezeket, vagy hordozókat. A nagy vörös X helyett valami semleges szöveg legyen inkább, amit csak ti tudtok. (Javasolt feliratok: Szentek élete, Bibliakör 2003, stb..) Tartsd a többitől elkülönítve.
  •  Tedd a cuccot egy külön, zárható dobozba, és tartsd magadnál a kulcsot. 
  •  Ha nem írod ki az ilyen filmeket, vásárolj hozzá egy külön „külső merevlemezt” amire csak ezeket a filmeket teszed fel. Így nem fordul elő, hogy ha illetéktelen behatoló kerül a gépedre, akkor rátalál a féltett anyagokra. 
  •  A kamera, vagy fényképezőgép (telefon) memóriájából azonnal töröld ki az ilyen tartalmú képeket és filmeket. TÉNYLEG azonnal! 
  •  Soha ne készítsünk ilyen képeket vagy filmeket a haver fényképezőgépével, vagy kölcsön kamerával.
  • Soha ne engedjük, hogy friss, futó kapcsolatban ilyen felvételeket készítsenek rólunk, hacsak nem vagyunk bizonyosak abban, hogy életünk későbbi szakaszában pornózni akarunk, és ez lehet a megfelelő indulás.
  • Ha a weben ilyen felvételt találunk magunkról, érdemes feljelentést tenni.

Ha szeretjük a házi szexmozizást, és elég körültekintőek vagyunk, akkor az egészben nagyobb lehet az élvezet, mint a rizikó. Egy próbát mindenesetre megér.

HarmoNet tipp: A tökéletes feleség titkai >>

Tóth József

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 24361 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x