Valódi nők-e a modell csajok?
Címlap / Te+Én+Szex / Valódi nők-e a modell csajok?

Valódi nők-e a modell csajok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Modell, fotómodell, plakátlány, kifutófiú, táncos. Vajon valódi férfiak és nők? Még ez az emberiség ideálja, vagy kezdenek lecsúszni a piedesztáról? Meddig tartod fenn az egészségtelent? A tökéletesnek véltről őszintén. 

A fotómodellek olyan nők, akiket nem látni csak úgy az utcán. Nem találkozni velük a Plazakban, a Westendben, vagy a fogorvosnál. Ők a plakátokról bolondítják a férfiszemet, sminkjük, alakjuk mindig tökéletes folyton mosolyognak és dögösek. Ettől ideálok. Amikor persze savanyú a szőlő, sokan így reagálnak: - Na őt is unja valaki.
A plakátlány is megy WC-re, és neki is vannak problémái.

Valós személyek
Néhány fotómodell közvetlen családtagját, édesanyját párját és anyósát faggattuk a plakátlányok apró titkairól. Mivel az intim titkok kiadás erősen a privát szférába tartozik, illedelmesen elhallgatjuk, azonban a modellek kilétét, mivel most nem is az a lényeges.

Magdus néni – egy a 90-es évek közepén aktív modell lány édesanyja – mesélte, hogy lánya a sok éjszakai és külföldi divatbemutató és fotózás miatt folyamatosan jegelte a szemét, hogy elmulassza a kialvatlanságtól kijött sötét karikákat. A szeme úgy megfázott, hogy utána hónapokig szemorvoshoz kellett járnia. A folyamatos testsúly ellenőrzés miatt állandó fogyókúrán volt – mondja Magdus néni. – Mára többnyire szorulásos betegségek gyötrik, és szinte kórosan lesoványodott, noha nem anorexiás. Egyszerűen így hatott rá a stressz.

László, egy ma is divatos plakátlány apukája így mesél lányáról: Amikor reggel felébred, olyan szemekkel mászkál a lakásban, mint egy kaméleon. Alig lát. Már csak a kávék és a különböző serkentő szerek tartják ébren. A vérnyomása ettől olyan mértékben deformálódott, hogy komolyan féltem a korai infarktustól, pedig csak a húszas évei közepén jár. Ugyanis már nem csak fotózik, de a saját cégét is menedzseli.

Évike egy divatos tévéreklám lány anyósa: – Amikor megjelenik, nem is gondolná az ember, hogy micsoda értékek rejtőznek a szürke külső mögött. A Nagy Átváltozásnak már számtalan alkalommal tanúja voltam. Megérkezett egy kis szürke lányka farmerben, smink nélkül, és eltávozott egy igazi díva, kisminkelve, kiöltözve. A smink azonban nagyon tönkreteszi a bőrét. Minden nap kozmetikai kezelésre jár, krémekkel és más vegyi anyagokkal tartja kordában arcbőrét, ami szerintem nem tesz jót hosszú távon – aggódik Évike – néhány év múlva a plasztikai sebész vár majd rá, hiszen közelről nézve már most megereszkedtek a bőrszövetei.

HarmoNet tipp: Bombanők – Elölről és hátulról! >>

Pál, egy modell fiú édesapja mástól félti a fiát: – Nekem a társaság nem tetszik. Sokan azt gondolják, hogy minden modell fiú homoszexuális. Pedig ez nem igaz. A viselkedésük azonban – a színpadi pózok, a fénykép mosolyok miatt – szerintem férfiatlanná és mesterkéltté válik. Ez az egyetlen káros mellékhatása a fiam munkájának. Talán ezért sem képes magának hosszú távú kapcsolatot találni. Futó üdvöskék, ma még felkapott, holnap már elhasznált modell lányok forognak az ágyában. Nekem nem tetszik az életformája.Vajon tényleg ennyire egészségtelen a modellek élete, mint a családjaik látják
?
Ha megnézzük egy – menőbb, sokat foglalkoztatott - modell átlagos napirendjét, bizony előfordul, hogy a hazai és külföldi munkák egymást érik, a bemutatók és fotózások, TV felvételek és válogatások olyan sűrű rendben követik egymást, hogy aludni sincs idő, miközben tökéletesen kell kinézniük, sportolniuk kell, sminkjük és ruházatuk makulátlanságáról kell gondoskodniuk.

- Néhány évig csinálom, míg megy és fiatal vagyok – mondja Dóra – de az egyetem és a szakmám sokkal fontosabb lesz, azt hiszem. Példaképemnek tekintem a modellből ügyvéddé és sikeres üzletasszonnyá vált Sütő Enikőt.

A családi háttér nélkül legtöbbjük nem boldogul, hiszen a napi rutin intézése az odaadó és – néha talán túlzottan is – aggódó apák, anyák és anyósok nélkül nem lehetne sikeres egyetlen modell sem.

Összeállította: Váraljai
Képek: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x