Az érzékek iskolája: Izgató textíliák
Címlap / Te+Én+Szex / Az érzékek iskolája: Izgató textíliák

Az érzékek iskolája: Izgató textíliák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A szex az érintés és az örömjátékok birodalma. Amikor meghitté és izgalmassá akarunk tenni egy estét, vagy akár egy egész napot, sőt hétvégét, gyakran beszélünk apró elemekről és trükkökről, sőt a színvilágról is. És mi a helyzet az érintéssel? Most megtudhatod, hogyan hatnak a férfiakra a különböző textíliák. 

A szexualitásban a legjelentősebb a bőr szerepe, az érintés, hogy az egész testi kontaktus a bőr izgatásával, és a lélek szeretésével jön létre. A bőr az egyik legfontosabb érzékszervünk, a tapintás révén kerülünk kapcsolatba mindennel. A mozgásnak és mozgásszerveknek is alapját képezi. Az érintés egy finom fogalom, lehet kellemes és kellemetlen, és egy tökéletes éjjel, tökéletesen finom érintésekre van szükség.

A bőr hét rétegből áll, amelynek legfelső rétege a védőhámréteggel borított millió apró idegsejtet és idegvégződést tartalmazó határfelület. Mindemellett, szimbolikusan egyéni szféránk, személyünk határvonala, amelybe intim helyzetben beengedünk valakit.


Szín vagy anyag? Melyik a fontosabb?
A bőr számára, amikor intim kontaktust hozunk létre, szinte mindegy, hogy milyen színű ruhát hordunk. Bár kísérletekkel igazolták - bekötött szemű egyéneknél -, hogy ugyanaz az anyag más érzetet kelt egy élénk vörös vagy egy tompa sötétkék színben. Mindemellett a bőr számára elsődleges meghatározó szerephez az anyagi minőség kerül. A testápolókon gyakran olvasható, hogy selymes bőrre tegyünk szert. Valóban, egy puha, selymes tapintású bőr, izgatóbb, kellemesebb, mint egy száraz, érdes, esetleg egy izzadt, zsíros felület. A bőrünk előtt azonban ruhákkal, anyagokkal érintkezünk. S ha jól válogatunk, már maguk a textilek is a személyiségünket türközik, és már maguk az anyagok érintései is az előjáték részét képezik.

A textíliák legtöbbje más és más vonzerővel bír, s e mellett más és más pszichés hatással is.

A legvonzóbb sokak szerint a selyem
Azonban el kell mondanunk, hogy ez egy igen tág fogalom, s önmagában tévedés. A selyem nagy része, amely ma a konfekcióiparban kapható, valójában egy keverék anyag, amely hideg tapintású, csúszós. Igen izgalmas, de a bőrt füllesztő, párásító, így a műanyagok kevésbé jók, bár hormonszintet emelik, a nőknél nedvesedést okoznak, többnyire saját fehérneműik! A férfiak számára a selyem igen izgalmas, ha hideg érintésű, de a nőknél sokkalta rosszabbul viselik a műselyem hatását. A legjobb valódi selyem a hernyóselyem, amely azonban szinte elérhetetlen áron van. Mégis, amikor szexi fehérneműt választunk, nem árt elolvasni az összetételt.

A pamut egy igen érdekes kérdéskör.
Inkább megnyugtató, bújós hatást kelt, így, bár aludni jó ebben, kisbabáknak is ezt kell vásárolnunk, szexhez nem érdemes felvenni.

Hasonlóan feleslegesek a szúrós anyagok, pl. a filc, vagy a szövet.
Egy szövetszoknya anyaghatása egyszerűen lelombozó. Pusztán azt sugallja, gyorsan vegyük le, de semmi erotikus tartalmat nem sugároz.

HarmoNet tipp: Divatos és dögös melltartók 2008 tavaszra>>>

Csipke és tüll
Ennek ellenére létezik igazán izgató szúrós anyag, ez pedig a csipke, amely finom apró tűszúrásokat hozhat létre, ha nem jól fekszik fel a bőrfelületre. A csipke és vert csipke mindkét nemre hergelően hat, a férfiakra inkább, így erős merevedést okoz, a látvány pedig még ezt is sokszorozza. Ha azon sebtében csak az érintés által adjátok át magatokat egymásnak akkor is verhetetlen helyzetbe kerülsz csipkében! Hasonló és vadabb a tüll, amelyet szoktak egész babydolloknak alkalmazni. A mű tüll nem szúr, csipke érzetű kellemes, a valódi kemény tüll azonban nem használható teljes testfelületen, mert sok és kemény. Azonban kiváló díszítőelem, vonzóvá tesz. Míg a selyem és a csipke lassabb, szerelmesebb szexhez segít hozzá, addig a tüll beindít, és egyértelműen gyorssá és vaddá teszi ezt a kalandot.


Tökéletes anyag még a finom, természetes alapanyagú géz anyag.

Valójában ez egy keverék, s nem csak átlátszó, eszményi a tapintása is. Nagyon könnyen és hibátlanul igazodik a testhez, mivel a leghajlékonyabb anyagok egyike, egészen vízszerű. Nem csúszós hatású, s nem is szúr. Tökéletessége abban rejlik, hogy alkalmazkodó textília, átveszi a testhőmérsékletet. Így gyakorlatilag alig érzékelhető, hogy rajtad van, mégis a látvány azt mutatja, van még mit felkutatni és elkobozni a szerelemben.

Nincs kit elcsábítanod? Itt találhatsz magadnak párt!>>>

Ha az anyagok hatását szeretnéd a színekkel fokozni, akkor eláruljuk, hogy a finom, lágy színek, fehér, rózsaszín, vajszín, barack a melegséget, míg az erős, élénk színek, vörös, bordó, élénk piros sötétkék, fekete a hideg hatást segítik elő.

Izgalmas éjjeleket, mesés érintéseket kívánok!

Lora
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 5103 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x