Amivel a férfiak kérkednek, és amire vágynak
Címlap / Te+Én+Szex / Amivel a férfiak kérkednek, és amire vágynak

Amivel a férfiak kérkednek, és amire vágynak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Meg akarod érteni a férfiak nyelvét? Ha meghallod, mivel kérkedik a haverjai előtt, most leleplezheted, hogy mit is gondol valójában. Ne dőlj be! A férfiak sem beszélnek mindig egyértelműen és egyenesen! Csak a nők jobbak a szavak mögött rejlő valódi szándék megértésében. Na jó... abban IS!  

Miért kérkednek a férfiak?
Mert ez a szokás már 11-12 éves korukban nagyon jellemző, ám az óvodai homokozóban is tetten érhetjük az előjeleit. Minden gyerek verseng, de a lányok a babáik szépségét hasonlítják össze, a fiúk ellenben saját, vagy apukájuk erejével példálódznak. Aztán eljön az a korszak, amikor sárgával kell leírni valakinek a nevét a hóra. Ilyenkor persze elég jó, ha a kiválasztott neve Bea, vagy Éva. Annamária és Klementina valószínűleg kevesebb efféle bókot fog kapni. Ez a korszak a „ki céloz messzebbre, ki lövi telibe el 1-2-3-4-5-6-12 lépésről az iskola falát”, jellegű versenyek ideje. Amikor még nem döntötték el, hogy Éva/Bea/Annamária/Klementina most valójában egy igazi „jó nő”, vagy valaki, akivel ciki mutatkozni, vagy csak a kiscsaj, akivel együtt jártam a bölcsibe. Aztán eldől, hogy a nő is, meg a pisilő is nagyon hasznos dolgok, és a kérkedés nagypapa korukig folytatódik…

A férfiak főleg akkor kérkednek, ha egymás között vannak. Tévedés, hogy csak a kocsmai hangulatban teszik. Magas beosztású férfiak is képesek igen disztingvált formában előadni magukat, elsősorban presztízs tárgyak (autó, laptop) kapcsán.
 
1. Ezzel kérkedik: Csajokkal
Tipikus mondat: - „Amikor a szőke hozzám dörgölte a mellét, akkor már röhögtem, és tudtam, hogy még aznap gerincre vágom. Isteni dudái voltak, de a fejére nem is emlékszem!”
Akár első és második és harmadik helyen is ez állhat. A csajokkal kérkedés nagyszerű társasjáték. Bárhol, bármikor, bárkivel játszható A lényege, hogy kinek volt jobb nője- ha be is virította a társaságban, az plusz pontot ér. Ezen belül árnyalatokként megkülönböztetik a kinek a csajának van/volt jobb melle, jobb segge, szebb arca (a sorrend nem véletlen!) típusú játékokat, ahol az is esélyes befutó lehet, aki az alap játékon nem vitte el az aranyat. Itt jön elő, hogy Kovács Rózsi ugyan kismellű és lóarcú, de olyan feneke van …

Erre vágyik valójában: elismerés

Amikor a férfiak a nőikkel kérkednek, valójában azt szeretnék, ha a többiek elismernék, hogy vonzerejük nagy, hogy sikeresek. Az ösztön szinten a termékenység bemutatása ez, hiszen az „alfa hímnek” jár a legjobb „nőstény” – ahogy az állatvilágban is.
Mit tudjon erről a nő? A nők hajlamosak lehetnek arra, hogy azt higgyék, csak az a jó csaj, akivel a fiúk így kérkednek. Ez azonban jókora tévedés. Ha a kérkedő fiúkat megkérdezzük a nőkről, akik megvoltak nekik, szinte mindre azt mondják: „nem feleség típus!” A „hosszú távú barátnő” típusú lányok jó, ha csinosak, de nincs szükségük arra, hogy ők legyenek a társasági atombombázók. Attól, mert a párunk efféle kérkedésbe bonyolódik, nem hűtlen. Nem akar mást. Egyszerűen csak a férfias társasági játszmák egyikét játssza. Ne féltékenykedjünk!

2. Ezzel kérkedik: Hímtagja méretével, teljesítőképességével
Tipikus mondat: „Amikor a nagy sarok jakuzziban ültünk a csajjal, azt hittem lefagy a szerszám vége, mert ahogy ágaskodott, kilógott a víz fölé.” (Burkolt jelentés: olyan hosszú)
Érdekes, hogy még felnőtt, sőt korosodó férfiak is imádják ezt a társasági játékot. Távoli és közeli ismerősök tesznek rendszeresen hasonló utalásokat. A méretek – herezacskó és pénisz - sok afrikai törzsnél az erőt, a férfiasságot, a nemzési képességet jelképezik. Sokan nem tudják, de egészen a XIX. századig a magyar férfiak nem a péniszük, hanem heréik méretével kérkedtek. Úgy tartották, jobban tud gyereket csinálni az, akié szélesebb, nagyobb. Néhány évtizede csupán, hogy ez megváltozott.

HarmoNet tipp: Kicsi vagy nagy? Így kell megmérni egy péniszt>>>

Erre vágyik valóban: hódításra
Arra, hogy a másik férfi „magasabb rendűnek” ismerje el. Azt szeretné, ha a párja elismerően nyilatkozna szexuális teljesítményével kapcsolatosan, ha potenciáját sikeresnek ítélnék, egyúttal öt magát szerethetőnek, „jónak”, termékenynek, tartanák.
Mit tudjon erről a nő? A férfiak nem gusztustalankodnak ilyenkor. Számukra ezeknek a kérdéseknek a tisztázása legalább olyan fontos, mint a nőknek az, hogy ki a jobban öltözött, ki diktálja a divatot a társaságban. Egyszerűen az ilyesmit tudni kell és kész. A férfira nem szabad rászólni, ha éppen állóképességével kérkedik, elég ha odabújunk és azt mondjuk neki: nagyszerű vagy kedvesem! Ennél konkrétabb elismerést a barátok előtt egy férfi sem vár.



3. Ezzel kérkedik: Kocsi – műszaki cucc
Tipikus mondat: „Ajtótól ajtóig negyven perc volt Budafoktól Győr, hiába megérte az árát az Audi”
A kocsi – és a gyorsulás, a sebesség – a férfiak számára a győzelem jelképe. Az utak legyőzése, az autó uralása, a sebesség átélése önmagában is fontos, de ezzel kérkedni is nagyon szeretnek. A jó autó a férfiak számára azt mutatja, hogy hatékonyan tudják uralni a távolságokat, legyőzik az „ellenséget”, egyszóval biztonságot tudnak nyújtani a párjuknak.
 
Erre vágyik valóban: győzelemre.
Se többre, se kevesebbre. Amikor egy férfi ilyesmiről kérkedik, akkor arról kell biztosítani, hogy ő biztos befutó, ő a győztes.
Mit tudjon erről egy nő? Amikor a férfi ilyesmit csinál, el akar kápráztatni. Ha a nő kétségbeesetten markolja a majrévasat, és retteg a sebességtől, akkor a férfi eléri a célját - a rettegőt védelmezheti, a sebességet legyőzi, és végül megnyugtathatja a rettegőt. Amikor egy férfi rohanni kezd, akkor biztosítsuk őt arról, hogy mellette biztonságban érezzük magunkat, és hogy őt győztesnek tartjuk, leginkább a munka területén, és nagyra tartjuk eredményeit.

HarmoNet tipp: Úgy indexel, ahogy szexel>>>

4. Ezzel kérkedik: Szakértelemmel
Tipikus mondat: „Amikor te még kisautókat tologattál, én már akkor szögeltem/szereltem/zongoráztam/programoztam, hát persze hogy értek hozzá!”
A férfiak szeretik tudatni a külvilággal, hogy egyedülállóak, különleges képességekkel, ügyességgel, szakértelemmel rendelkeznek. Ha nem kapnak elismerést, gyakori jelzést tudásukkal, hozzáértésükkel kapcsolatban, kiprovokálják hogy a figyelem oda irányuljon.

Erre vágyik valóban: A férfi szereti, ha párja vagy barátai csodálják, tisztelik, felnéznek rá.
Általában kerüli is a nála okosabb nőkkel a kapcsolatot, mert valójában fél, hogy a másik ügyességben, és bizonyos képességekben túlszárnyalja. Kérkedésével várja a megerősítést, hogy önbizalmát növelje.
Mit tudjon erről egy nő? A férfi folyton várja a dicséretet, az elismerést, szereti hallani, hogy elégettek vagyunk teljesítményével, de nem csak a munka terén. Ha például felrakott egy tükröt, vagy összeszerelt egy szekrényt, még hetekkel, hónapokkal utána is várja megjegyzéseinket, hogy milyen jó, hogy még szép egyenesen áll a tükör, vagy nem csuklott össze a szekrény. Ennek az elvárásnak végül is nem nehéz megfelelni.
 
5. Ezzel kérkedik: Piálással (kajálással)
Tipikus mondat: „… és akkor hajnalban kinyúltam a takaró alól és a pálinkásüveget magam mellé húztam.” vagy „..amikor a hatodik rántott húst ettük, már úgy néztek ránk az étteremben, mint egy UFO-ra!”
Teherbíró képességükkel is rettentő módon szeretnek kérkedni. A versengés lételemük. Mindenáron bizonyítani akarják, hogy fenemód erősek, fizikai állapotuk mindennemű megpróbáltatást kiáll.

Erre vágyik valóban: Bizonyítani, hogy fizikai állapotuk is kivételes, átlagon felüli, szinte emberfeletti cselekedetekre képesek.
Mit tudjon erről egy nő? Csak a férfiak közt nyerhet elismerést az, aki minél többet tud hódolni a gasztronómiai élvezeteknek, és a mennyiség számít inkább, mint a minőség. Bizonyára nem szeretnénk olyan pasi mellett felkelni, aki reggel ébredéskor rögtön a piásüveg után nyúl. Ha nem szeretnénk egy potenciális alkoholistával vagy már fiatalon „Döbrögi”-vel leélni életünk hátralévő részét, gondoljuk meg, hogy érdemes-e komolyan foglalkozni az evés-ivással hencegő férfival.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 9515 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x