Szex és forróság - A szexcsakra karbantartása
Címlap / Te+Én+Szex / Szex és forróság - A szexcsakra karbantartása

Szex és forróság - A szexcsakra karbantartása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

A szexcsakra valójában a szakrális csakránk, egy fő energiaközpont szervezetünkben. Szám szerint második. Ez a csakra leginkább testünk nemi tájékával hozható összefüggésbe de felel a vesékért, ivarmirigyekért, a gyökércsakrával együtt pedig az ürítésért is. A szexcsakra különlegessége, hogy eleme a víz. Ennél fogva a szexcsakra gyorsan és könnyen elintézheti neked, hogy a kelleténél hullámzóbb, vagy éppen pokoli nyarad legyen. Ha kiegyensúlyozott szexuális életet szeretnél, nem árt egy kis áttekintés, hogy tarthatod karban ezt a területedet a hőgutában.  

A szexcsakra eleme a víz. A víz őselem nem tökéletesen felel meg a csapból folyó víznek, de a folyóvíz szimbolikus leképeződése annak testünkben. Nem is csoda, hogy az ember ennyire szenvedélyes természetű, hiszen testünk 70% (olykor több) vízből van.

A szexcsakra egy narancsszínű összetartó korong, gömb, páros finomszerv, van elülső s hátulsó oldala is. Helyes működéséhez elengedhetetlen a megfelelő vízmennyiség a szervezetben. Lássuk mik a tudnivalók, és mit tehetsz.

A szexcsakra hibátlan működéséhez legalább napi 2-3 liter folyadékra van szükség. Ha nem iszol ennyit, átmenetileg égni kezd a terület, ami azt jelenti, hogy a kelleténél aktívabb lehetsz, forróbb, és szexre áhítozóbb, hetekig, amit viszont erős, valóban durva kiégés követ. Előzd meg.Ehhez hozzátartozik, hogy a nyálkahártya kiszárad, és erős maró, égő érzést kelt, ilyenkor azonban nem tapasztalhatsz folyást vagy váladékozást ez egy száraz probléma. Jó a területet pihenni hagyni. Érdemes natúr probiotikus joghurtba mártott tampont a hüvelybe helyezni, és így kúrálni magad. Belülről: sok víz fogyasztandó! Férfiaknál is bőrszárazság jelentkezhet, természetes alapú olajok használata (pl. babaolaj) átmenetileg sokat segíthet.

A csakrát érdemes naponta tisztítatni: Két tenyerünket először előre a méh felső része, a hólyag fölötti sávba helyezzük, és 5 percen keresztül fókuszáljuk, hogy energia áramlik be csakránkba, amely a túloldalon távozik is, vagyis átmossa a szervet. Később ugyanígy, áthaladás nélkül, fel is tölthetjük. Vigyázat túlműködés is létrejöhet! A folyamatot a hátulsó csakrával is ismételni kell. Haladás: Először tisztítás elöl, hátul, majd töltés elöl, hátul.

A csakra, ha alulműködik, kedvetlenek és depressziósak vagyunk érdemes sárga és narancsszínű ételeket, vagyis az ezeknek a színeknek megfelelő anyagokat, vitaminokat bejuttatni. Ezek nem konkrét serkentők, hanem a nemi csakrát harmonizáló étkek: Ilyenek: ananászlé, narancslé, sárgadinnye, sárgabarack, stb.

Ha rendkívül alulműködik, és már hónapok óta képtelenek vagyunk e téren elfogadni magunkat, helyzetünket, akkor érdemes ruhatárunkban is beújítani. Vegyél néhány narancsszínű alsóneműt, illetve szoknyában is érdemes e szín mellett döntened. Kiegészítésnek hordhatsz hozzá fekete, vagy fehér fölsőt. Ha kedveled a tarka színeket, a zölddel is megpróbálkozatsz.

Ha a csakra túlműködik, vagyis csillapíthatatlan a vágyad vagy gyulladásos betegségekben szenvedsz, akkor kék, főként világoskék alsóneműt vásárolj, amely a víz-hatást erősíti, nyugtat és hűt. Ruhatáradban igyekezz hosszabb ideig szerepeltetni a kék és fehér kollekciót, kombinációt, zöld elemekkel is vegyítheted.

Ha úgy érzed, semmilyen módon nem tudsz rendbejönni e területen, keress fel természetgyógyászt vagy energetikust.

Ha gyulladásos betegségben szenvedsz, vagy fertőzésgyanúd van (amely nem jöhet létre a csakra energia-egyensúlytansága miatt, de hajlamosít arra ez az egyensúlyzavar, hogy könnyebben összeszedj valamit) akkor keress fel mielőbb urológust, nőgyógyászt!
   
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 12078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x